Εγκρίνεται και μπαίνει στα φετινά νοκ-άουτ του Champions League το VAR

Κώστας Ζάλιαρης
Εγκρίνεται και μπαίνει στα φετινά νοκ-άουτ του Champions League το VAR

bet365

Η εκτελεστική επιτροπή της UEFA είναι έτοιμη να δώσει εντός της ημέρας την έγκρισή της αναφορικά με τη χρήση του VAR στους αγώνες του Champions League από την έναρξη της φάσης των «16», τον Φεβρουάριο του 2019.

Η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, σε μια προσπάθεια να διορθώσει την κατάσταση και τις εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν έπειτα από ορισμένα τρανταχτά περιστατικά στη φάση των ομίλων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης – κυρίως με το πέναλτι που πήρε ο Στέρλινγκ κόντρα στη Σαχτάρ όταν... σκόνταψε στο χορτάρι – θα εφαρμόσει το VAR από την τρέχουσα σεζόν κι όχι από την επόμενη.

Όπως αναφέρει το Associated Press για το θέμα, η εκτελεστική επιτροπή της UEFA θα δώσει εντός της ημέρας το «ok» για να εφαρμοστεί το νέο αποτελεσματικό μέτρο τεχνολογίας για τη βοήθεια των διαιτητών σε φάσεις που είναι καθοριστικές για την εξέλιξη και το αποτέλεσμα των αναμετρήσεων.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν και θ' ανακοινωθούν μετά το meeting που έχει προγραμματιστεί για σήμερα, Δευτέρα, 3/12 στο Δουβλίνο, όπου έγινε την Κυριακή η κλήρωση των προκριματικών ομίλων του Euro 2020.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα