ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Βικτόρια Πλζεν 1-2

Gazzetta team
ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Βικτόρια Πλζεν 1-2

bet365

Η Πλζεν βρέθηκε να χάνει από την ΤΣΣΚΑ, έχασε πέναλτι όμως γύρισε το ματς στην Μόσχα (1-2) και είναι μια ανάσα από το Europa League.

Παρί Σ.Ζ. – Λίβερπουλ με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

'Μαγική εικόνα' είναι το λιγότερο που μπορεί να πει κάποιος για τη νίκη που πήρε η Πλζεν εκτός έδρας σε βάρος της ΤΣΣΚΑ, που έχασε απίθανες ευκαιρίες, το ματς και τις πιθανότητες για παρουσία στο Europa League αφού πρέπει να μην χάσει την τελευταία αγωνιστική στο Bernabeu.

Οι Ρώσοι μπήκαν με πολλή φόρα και προηγήθηκαν στο 10' με το πέναλτι του Βλάσιτς και στη συνέχεια, η μπάλα απλά δεν ήθελε να πάει μέσα και με κάποιο μαγικό τρόπο η Πλζεν έμενε στο παιχνίδι. Οι Τσέχοι μάλιστα έχασαν πέναλτι στο 44' καθώς ο Ακινφέεβ έπιασε το πέναλτι του Προχάτσκα. Ο ίδιος παίκτης όμως στο 56' ισοφάρισε με απίθανο πλασέ στο παραθυράκι για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι στάθηκαν τυχεροί αλλά άντεξαν το νέο κύμα ευκαιριών της ΤΣΣΚΑ και πήραν την πραγματικά απίθανη νίκη στο 81' με την κεφαλιά του Χέιντα μετά τη σέντρα του Χροσόβσκι από αριστερά (1-2).

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Βίκτορ Γκοντσαρένκο): Ακινφέεβ, Ναμπάμπκιν, Σενίκοβ (46' Εφρέμοβ), Φερνάντες, Τσερνόβ, Μπεκάο, Βλάσιτς, Μπίστροβιτς, Σίγκουρντσον, Ομπλιάκοβ (72' Κουτσάεβ), Τσαλόβ (80' Ζαμαλετντίνοβ).

Βικτόρια Πλζεν (Πάβελ Βρμπα): Χρούσκα, Χούμπνικ, Ρέζνικ, Λιμπέρσκι (46' Κόπιτς), Χέιντα, Πετρζέλα (70' Χάβελ), Προχάτσκα, Κόβαρικ, Τσέρμακ, Χροσόβσκι, Τσόρι (80' Ρέζνιτσεκ).

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα