Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γιουνγκ Μπόις 1-0

Gazzetta team
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γιουνγκ Μπόις 1-0

bet365

Με γκολ του Φελαϊνί στο 91' η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λύγισε 1-0 την Γιουνγκ Μπόις στο Old Trafford και τσέκαρε το εισιτήριο για τους «16».

Τότεναμ – Ιντερ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η Γιουνάιτεντ ήξερε ότι αν η Βαλένθια χάσει από την Γιουβέντους η ίδια με νίκη θα έπαιρνε την πρόκριση στα νοκ-άουτ. Tελικά οι Κόκκινοι Διάβολοι την τσέκαραν αν και χρειάστηκαν τις καθυστερήσεις για να το καταφέρουν πετυχαίνοντας το πρώτο φετινό ευρωπαϊκό γκολ στο Old Trafford, σε μια φάση που ο Ζοσέ Μουρίνιο ξέσπασε σε μερικά μπουκάλια νερό. Στην τελευταία θέση και μαθηματικά πλέον η Γιουνγκ Μπόις.

Είχαν ρυθμό και όρεξη από την αρχή οι γηπεδούχοι, με τον Ράσφορντ να βγαίνει σε 3-4 περιπτώσεις από καλές προϋποθέσεις, όμως δεν κατάφερε να τελειώσει καμία φάση. Στο δεύτερο μέρος η Γιουνάιτεντ είχε καλή στιγμή με τον Ράσφορντ και τρομερή ευκαιρία με τον Φελαϊνί και ο Μουρίνιο πέρασε στο ματς Πογκμπά και Λουκάκου. Παρά το γεγονός αυτό οι φάσεις δεν είχαν συνέχεια για τους Κόκκινους Διαβόλους που είχαν την τύχη να βρουν επέμβαση-μύθο από τον Ντε Χέα και το χρυσό γκολ στο 91'. Ο Σο έκανε τη μακρινή μπαλιά, ο Λουκάκου πήρε την κεφαλιά για τον Φελαϊνί, ο οποίος σαν κανονικό σέντερ φορ, κάλυψε, γύρισε και εκτέλεσε στη γωνία για το τελικό 1-0.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ζοσέ Μουρίνιο): Ντε Χέα, Βαλένσια (72' Μάτα), Σμόλινγκ, Τζόουνς, Σο, Φελαϊνί, Μάτιτς, Φρεντ (64' Πογκμπά), Λίνγκαρντ (64' Λουκάκου), Μαρσιάλ, Ράσφορντ.

Γιουνγκ Μπόις (Ζεράρζο Σεονάνε): Μπάλμοος, Φον Μπέργκεν, Μπενίτο, Μ' Μπαμπού, Αλί Καμαρά, Σουλεϊμάνι (66' Φασνάχτ), Σο, Λοπέρ, Εμπισερ, Ν' Σαμέ (Ν' Γκαμπαλέου), Ασαλέ.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα