Champions League το σαββατοκύριακο η απάντηση UEFA και FIFA στη Super League!

Gazzetta team
Champions League το σαββατοκύριακο η απάντηση UEFA και FIFA στη Super League!

bet365

Η κόντρα των UEFA και FIFA με τις μεγάλες ομάδες που εξετάζουν τη δημιουργία μιας ξεχωριστής διοργάνωσης, της Super League, φέρνει τις Ομοσπονδίες να προτείνουν ματς Champions League το σαββατοκύριακο!

Επιστροφή χρημάτων* στο Απόλλων Σμύρνης – Αρης και σούπερ αποδόσεις στη Superleague από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Σύμφωνα με δημοσίευμα της AS, UEFA και FIFA εξετάζουν το ενδεχόμενο να απαντήσουν με αυτόν τον τρόπο σε περίπτωση που οι μεγάλες ομάδες προχωρήσουν στα σχέδια της δημιουργίας μιας κλειστής λίγκας. Κι αυτό για να τις αναγκάσουν να δίνουν ματς των πρωταθλημάτων μεσοβδόμαδα, την Τρίτη και την Τετάρτη, ώστε τα παιχνίδια του Champions League να πάρουν τη θέση των αγώνων πρωταθλήματος το Σάββατο.

Φυσικά όλα αυτά είναι τη δεδομένη στιγμή στα λόγια και όπως αντιλαμβάνεται κανείς δεν είναι εύκολο να γίνουν πράξη. Αλλά σε περίπτωση που οι μεγάλες ομάδες από Αγγλία, Γερμανία, Ισπανία και Ιταλία κάνουν την επανάστασή τους, τότε η απάντηση των UEFA και FIFA είναι δεδομένο ότι θα είναι ισχυρή και ενδεχομένως να περιλαμβάνει και μέτρα όπως αυτό...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα