Σκόουλς: «Πρέπει να κερδίζεις με ήθος, αλλά τέτοια κάνει ο Μουρίνιο...»

Σκόουλς: «Πρέπει να κερδίζεις με ήθος, αλλά τέτοια κάνει ο Μουρίνιο...»

Κώστας Ζάλιαρης
Σκόουλς: «Πρέπει να κερδίζεις με ήθος, αλλά τέτοια κάνει ο Μουρίνιο...»

bet365

Ακόμα μια αφορμή για να εκφράσει την απέχθειά του για τον Ζοσέ Μουρίνιο βρήκε ο Πολ Σκόουλς μέσα από το BT Sport, αφού σχολίασε τις προκλητικές κινήσεις του κόουτς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προς τον κόσμο της Γιουβέντους, λέγοντας: «Σε τέτοιες περιπτώσεις οφείλεις τουλάχιστον να επιδεικνύεις ήθος...».

Ολυμπιακός - Ντουντελάνζ με αξεπέραστο Live Στοίχημα και πολλά ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο άλλοτε χαφ των «κόκκινων διαβόλων» και νυν τηλεσχολιαστής, βρέθηκε στο ίδιο στούντιο με τους Ρίο Φέρντιναντ και Όουεν Χάργκριβς στην εκπομπή του Γκάρι Λίνεκερ στο BT Sport και βλέποντας το περιστατικό με τον Μουρίνιο στην ολοκλήρωση της αναμέτρησης στο Τορίνο, ανέφερε:

«Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις οφείλεις να κερδίζεις και να επιδεικνύεις ήθος. Δεν χρειαζόταν να τα κάνει όλα αυτά. Μπορούσε απλά να πάει στους οπαδούς της Γιουνάιτεντ που ταξίδεψαν μέχρι την Ιταλία, να χειροκροτήσει και να φύγει. Ήταν παντελώς αχρείαστη η κίνησή του, αλλά τέτοια κάνει ο Μουρίνιο, δεν αλλάζει...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα