Μάντσεστερ Σίτι - Σαχτάρ Ντόνετσκ 6-0

Μάντσεστερ Σίτι - Σαχτάρ Ντόνετσκ 6-0

bet365

Η Μάντσεστερ Σίτι διέλυσε 6-0 την Σαχτάρ Ντόνετσκ στο Etihad και δεν χάνει με τίποτα την παρουσία στους «16» του Champions League.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα άφησε οριστικά πίσω το κάζο της πρώτης αγωνιστικής και πετυχαίνοντας εκκωφαντικά τρίτη σερί νίκη στον όμιλο, μόνο με θαύμα θα χάσει το εισιτήριο για τη φάση των νοκ-άουτ αγώνων, αφού στο άλλο ματς η Λιόν αναδείχθηκε ισόπαλη εντός έδρας με 2-2 με την Χόφενχαϊμ. Χατ-τρικ έκανε το Γκαμπριέλ Ζεσούς.

Οι Πολίτες άνοιξαν το σκορ μόλις στο 13' όταν ο Μαχρέζ έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Νταβίδ Σίλβα από κοντά απλά ακούμπησε την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα του Πιάτοβ, ο οποίος δεν μπορούσε να κάνει κάτι για να αποτρέψει το 1-0. Στο 24' είχαμε μία από τις φάσεις που έχουν προκαλέσει ήδη συζητήσεις, καθώς με το VAR δεν θα ίσχυε ποτέ η ντροπιαστική απόφαση του διαιτητή, Κασάι, ο οποίος σε απίθανη βουτιά του Στέρλινγκ «είδε» ανατροπή από τον Ματβιένκο και έδειξε τη βούλα. Το ανύπαρκτο πέναλτι εκτέλεσε ο Μαχρέζ και βρήκε τη γωνία για το 2-0, το οποίο ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Το δεύτερο ξεκίνησε με γκολ (48') για τους παίκτες του Γκουαρδιόλα. Ο Στέρλινγκ αυτή τη φορά δεν έκανε θέατρο, συνέκλινε από αριστερά και με τρομερό δεξί σουτ κοντά στο παραθυράκι νίκησε τον Πιατόβ για το 3-0, το οποίο όπως αποδείχθηκε ήταν μόνο η... αρχή. Στο 72' ο Γκαμπριέλ Ζεσούς ευστόχησε για δεύτερη φορά από τα 11 βήματα για το 4-0 και στο 84' με δεξί βολέ κάτω από τα πόδια του τερματοφύλακα για το 5-0, το οποίο όμως δεν ήταν το τελικό. Αυτό διαμορφώθηκε στο 92' όταν ο Γκαμπριέλ Ζέσους με καταπληκτική λόμπα εκτός περιοχής.

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Εντερσον, Ζίντσενκο, Λαπόρτ, Στόουνς, Γουόκερ (61' Ντανίλο), Φερναντίνιο (76' Ντελφ), Νταβίδ Σίλβα (73' Γκουντογκάν), Μπερνάρντο Σίλβα, Μαχρέζ, Στέρλινγκ, Ζεσούς.

Σαχτάρ Ντόνετσκ (Πάουλο Φονσέκα): Πιάτοβ, Κριβτσόβ, Ρακίτσικι, Ισμαΐλι, Ματβιγιένκο, Στεπανένκο, Τάισον (77' Γουέλινγκτον Νεμ), Μπόλμπατ, Κοβαλένκο, Μαϊκόν (77' Αλαν), Ζούνιορ Μοράες (63' Καγιόντε).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα