Κ19 Μπάγερν - Κ19 ΑΕΚ 2-0

Gazzetta team
Κ19 Μπάγερν - Κ19 ΑΕΚ 2-0

bet365

Η Κ19 της ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 2-0 από την αντίστοιχη της Μπάγερν Μονάχου για το Youth League, δεχόμενη και τα δύο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο. Δοκάρι είχαν οι «κιτρινόμαυροι» στο τέλος του πρώτου μέρους.

Ακόμα περισσότερες εμπειρίες μάζεψαν οι Νέοι της ΑΕΚ στη διοργάνωση του Youth League, παρά την ήττα με 2-0 στο Μόναχο από την ομάδα Κ19 της Μπάγερν. Η αναμέτρηση, έτσι κι αλλιώς, ήταν δύσκολη για τους... μικρούς κιτρινόμαυρους, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα ακόμα και να προηγηθούν στο πρώτο μέρος. Τελικά αυτό δεν συνέβη και με δύο γκολ στο δεύτερο μέρος οι Νέοι της Μπάγερν Μονάχου έφτασαν στην τελική επικράτηση.

Στο πρώτο μέρος, ο Γκίνης με δύο σημαντικές επεμβάσεις σε κεφαλιές του Τσίρκζεε, στο 9' και στο 13' κράτησε ανέπαφη την εστία του. Η ΑΕΚ κρατούσε και απείλησε και αυτή για πρώτη φορά τον Φριχτλ στο 35' αλλά την κεφαλιά του Χριστόπουλου μπλόκαρε ο Γερμανός τερματοφύλακας. Μάλιστα, δύο λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου, οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν μία ανάσα από το να πάρουν ακόμα και το προβάδισμα, αλλά το σουτ του Τάμπα έξω από την περιοχή σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ωστόσο, η Μπάγερν πήρε κεφάλι στο σκορ, με τον Τσίλα να βρίσκει δίχτυα στο 48'. Η ΑΕΚ θα μπορούσε πάντως να βρει την ισοφάριση στο 63', στη δεύτερη πολύ μεγάλη στιγμή της στο ματς, όταν ο Πατρινός βγήκε τετ-α-τετ με τον Φριχτλ, αλλά δεν κατάφερε να πλασάρει τον Γερμανό κίπερ. Από εκεί και πέρα ο Γκίνης στο 73' χρειάστηκε να επέμβει σε διαδοχικά σουτ των Κούνι και Τσίλα, για να κρατήσει αυτό το 1-0. Το ίδιο δεν συνέβη, όμως, και στη φάση του 82' όταν ο Τσίρκζεε από κοντινή απόσταση μετά την απόκρουση του Γκίνη στην αρχική κεφαλιά, έγραψε το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ της συνάντησης.

ΑΕΚ (Γιώργος Σίμος): Γκίνης, Σταμούλης, Τσιβελεκίδης, Μπογκντάνι, Μπούσης, Τάμπας (88' Σταμάτης), Τσέλιος (61' Αρβανίτης), Μπότος, Μαχαίρας (76' Μαλισσόβας), Μάρκου (61' Πατρινός), Χριστόπουλος (88' Οικονομίκος)

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα