Νάπολι - Παρί Σεν Ζερμέν 1-1

Νάπολι - Παρί Σεν Ζερμέν 1-1

bet365

Νάπολι και Παρί έμειναν στο 1-1 και τα πάντα παραμένουν ανοιχτά για την πρόκριση, με τους Παριζιάνους να παραμένουν στην τρίτη θέση.

Η Παρί προηγήθηκε, αλλά με το πέναλτι του Ινσίνιε η Νάπολι απέφυγε την ήττα και με το 1-1 άφησε τους Παριζιάνους στην τρίτη θέση πριν το εντός έδρας ματς με τον Ερυθρό Αστέρα, που μπορεί να της δώσει αέρα πρόκρισης (ακόμη και να την εξασφαλίσει αν η Λίβερπουλ κερδίσει την Παρί).

Οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο επιθετικοί στο ξεκίνημα, με τους Νεϊμάρ και Μπαπέ να προσπαθούν για το 0-1. Παρόλα αυτά, η πρώτη μεγάλη ευκαιρία χάθηκε για τη Νάπολι με το φάουλ του Μέρτενς, που πέρασε λίγο άουτ, ενώ και η επόμενη ανήκε στον Ινσίνιε με ένα εντυπωσιακό βολέ. Εκείνοι, όμως, που πανηγύρισαν το γκολ ήταν οι φιλοξενούμενοι, όταν στο 2’ των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους ο Μπαπέ βρέθηκε στα αριστερά και γύρισε την κατάλληλη στιγμή στον Μπερνάτ, που διατήρησε την ψυχραιμία του και έκανε το 0-1.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Αντσελότι πίεσαν για την ισοφάριση, με τον Μπουφόν να βγάζει την προσπάθεια του Μέρτενς και τους γηπεδούχους να χάνουν ευκαιρίες, πριν ο Καγιεχόν κερδίσει πέναλτι μετά το λάθος του Τιάγκο Σίλβα. Ο Ινσίνιε ανέλαβε την εκτέλεση και σκόραρε για ακόμη μία φορά εντός έδρας για να κάνει το 1-1 στο 62’! Το ματς συνέχισε να είναι ανοιχτό μέχρι το τέλος, με αμφότερες τις ομάδες να έχουν τις ευκαιρίες τους, αλλά το 1-1 να παραμένει.

Νάπολι (Κάρλο Αντσελότι): Οσπίνα, Μαξίμοβιτς (76’ Χισάι), Αλμπιόλ, Κουλιμπαλί, Μάριο Ρούι, Καγεχόν, Αλαν, Χάμσικ, Φαμπιάν Ρουίθ (71’ Ζιελίνσκι), Ινσίνιε, Μέρτενς (83’ Ουνά)

Παρί (Τόμας Τούχελ): Μπουφόν, Μενιέ (73’ Κιμπέμπε), Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα, Κέρερ, Μπερνάτ, Βεράτι, Ντράξλερ, Μπαπέ, Ντι Μαρία (77’ Καβάνι), Νεϊμάρ

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα