Η χειρότερη ήττα του Σιμεόνε και η πιο βαριά από το 2011 (vid)

Η χειρότερη ήττα του Σιμεόνε και η πιο βαριά από το 2011 (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Η χειρότερη ήττα του Σιμεόνε και η πιο βαριά από το 2011 (vid)

bet365

Για πρώτη φορά στα χρόνια της παρουσίας του στον πάγκο της Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Ντιέγκο Σιμεόνε είδε την ομάδα του να δέχεται τέσσερα γκολ, ενώ, η αμέσως προηγούμενη βαρύτερη ήττα των «ροχιμπλάνκος» είχε σημειωθεί το 2011, στην προ – Τσόλο εποχή.

Ο σύλλογος της Μαδρίτης είδε τη Ντόρτμουντ να φτάνει στο τελικό 4-0 στο Signal Iduna Park το βράδυ της Τετάρτης για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, σημειώνοντας, έτσι, τη μεγαλύτερη σε έκταση ήττα του Ντιέγκο Σιμεόνε στο «τιμόνι» της Ατλέτικο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης, τον Μάιο του 2017, είχε σταματήσει στα τρία, όμως οι τρομεροί Βεστφαλοί (με μέσο όρο τρία γκολ ανά παιχνίδι βάσει της επίδοσής του στα τελευταία ματς) κατάφεραν να φτάσουν στο καρέ.

Αυτό, ήταν το 390ο παιχνίδι του «Τσόλο» στον πάγκο των «ροχιμπλάνκος» και ποτέ άλλοτε δεν είχε δει αντίπαλο να φτάνει σε τέτοιας έκτασης νίκη εις βάρος της ομάδας του.

Η αμέσως προηγούμενη βαρύτερη ήττα της Ατλέτικο είχε καταγραφεί στη La Liga, τον Σεπτέμβρη του 2011, στην προ – Σιμεόνε εποχή των Μαδριλένων, όταν η Μπαρτσελόνα είχε φτάσει στο 5-0.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα