Η ζωή χωρίς τον Μέσι και η δοκιμασία της Νάπολι στο Παρίσι

Κώστας Ζάλιαρης
Η ζωή χωρίς τον Μέσι και η δοκιμασία της Νάπολι στο Παρίσι

bet365

Η αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Ίντερ με τους Καταλανούς να ξεκινούν τη ζωή δίχως τον Λιονέλ Μέσι για τρεις εβδομάδες, αλλά και το παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Νάπολι στον όμιλο που συμμετέχει και η Λίβερπουλ μαγνητίζουν όλο το ενδιαφέρον στο αποψινό μενού της 3ης αγωνιστικής των γκρουπ του Champions League.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Παρί Σεν Ζερμέν - Νάπολι! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Στο «Καμπ Νόου», ο Μάουρο Ικάρντι, λίγες μέρες μετά το ντέρμπι του Μιλάνου και το γκολ του απέναντι στη Μίλαν, επιστρέφει στη Βαρκελώνη απ' όπου ξεκίνησε, όμως θα υπερασπιστεί τα συμφέροντα των «νερατζούρι» απέναντι στη Μπαρτσελόνα. Το απόλυτο έχουν μέχρι στιγμής στον 2ο όμιλο οι δύο ομάδες που πορεύονται μόνες τους για την πρόκριση και θα διεκδικήσουν μεταξύ τους την πρωτιά. Μόνο νίκη θέλει στο Αϊντχόφεν η Τότεναμ αν θέλει να συνεχίσει να έχει ελπίδες...

Ίδια κατάσταση έχει διαμορφωθεί και στο 1ο γκρουπ, εκεί όπου Ντόρτμουντ και Ατλέτικο Μαδρίτης έχουν καταφέρει να κάνουν το 2x2 και να φτάσουν στους έξι βαθμούς, έχοντας προετοιμαστεί για την αποψινή δική τους «μάχη» στο Signal Iduna Park. Στόχος των Βεστφαλών η παραμονή στο ρετιρέ, αφού βρίσκονται εκεί λόγω υπεροχής στη διαφορά τερμάτων σε σχέση με τους «ροχιμπλάνκος».

Στον εντυπωσιακό τρίτο όμιλο της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη Νάπολι με τον Έντινσον Καβάνι να κοντράρεται με την πρώην ομάδα του, τη στιγμή που η Λίβερπουλ θ' αντιμετωπίζει τον Ερυθρό Αστέρα στο Άνφιλντ. Εξαιρετικά ανοιχτός ο όμιλος, με τους «παρτενοπέι» αυτή τη στιγμή, πριν από τα ματς της τρίτης αγωνιστικής, να βρίσκονται μόνοι πρώτοι στο +1 πάνω από τους Παριζιάνους και τους «κόκκινους».

Στην Τουρκία από τη Γαλατασαράι φιλοξενείται η Σάλκε, με την Πόρτο να κοντράρεται με την Λοκομοτίβ στη Μόσχα και να περιμένει ένα καλό αποτέλεσμα πέρα από αυτό που θα προσπαθήσει να πάρει εκείνη, ώστε ν' αποκτήσει μεγαλύτερη άνεση στην κορυφή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Τετάρτης:

Μπριζ – Μονακό (19:55, CosmoteSport 3 HD)

Αϊντχόφεν – Τότεναμ (19:55, CosmoteSport 2 HD)

Λίβερπουλ – Ερυθρός Αστέρας (22:00, CosmoteSport 4 HD)

Λοκομοτίβ Μόσχας – Πόρτο (22:00, CosmoteSport 7 HD)

Παρί Σεν Ζερμέν – Νάπολι (22:00, CosmoteSport 5 HD)

Μπαρτσελόνα – Ίντερ (22:00, CosmoteSport 2 HD)

Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00, CosmoteSport 3 HD)

Γαλατασαράι – Σάλκε (22:00, CosmoteSport 9 HD)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα