Γαλανόπουλος: «Δεν μπορούμε να συγκριθούμε με τη Μπάγερν»

Gazzetta team
Γαλανόπουλος: «Δεν μπορούμε να συγκριθούμε με τη Μπάγερν»

bet365

Στην κλάση της Μπάγερν Μονάχου στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο Κώστας Γαλανόπουλος, υπογραμμίζοντας την προσπάθεια της ΑΕΚ.

Ο Έλληνας μέσος ανέφερε πως άπαντες στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο συνειδητοποίησαν για τα καλά πως απέναντι σε ομάδες όπως οι Βαυαροί δεν επιτρέπεται ούτε λεπτό να χαθεί η αυτοσυγκέντρωση, μιλώντας μετά την ήττα της ΑΕΚ (0-2) για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της CosmoteTV:

«Η γεύση που μας μένει είναι ότι συνειδητοποιήσαμε πως όταν παίζεις απέναντι σε τέτοιες ομάδες, δεν επιτρέπεται να χάνεις το μυαλό σου ούτε για λίγο. Δυστυχώς αυτό επιβεβαιώθηκε απόψε. Δεχθήκαμε δυο γρήγορα γκολ, όμως προσπαθήσαμε πολύ, είτε βγήκε αυτό είτε όχι.

Δεν μπορούμε να συγκριθούμε με τη Μπάγερν, θα ήταν χαζό να το πω αυτό, θα ήταν σαν να μην ήξερα που είμαι. Παλέψαμε όμως, δημουργήσαμε δυο καλές ευκαιρίες.

Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε, δεν το κάναμε, έτσι είναι. Είχαμε μείνει πίσω με τον Αντρέ, τα περισσότερα λεπτά τρέχαμε πίσω από τη μπάλα και δεν είχαμε ανάσες να δημιουργήσουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα