Γκάφα και προσβολή της Γιουνάιτεντ στη Γιουβέντους για τα στημένα! (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Γκάφα και προσβολή της Γιουνάιτεντ στη Γιουβέντους για τα στημένα! (pic)

bet365

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρουσιάστηκε το προφίλ της Γιουβέντους ενόψει της αποψινής αναμέτρησης, ωστόσο, ο υπεύθυνος για το κείμενο το ... παρατράβηξε και προσέβαλε τον ιταλικό σύλλογο με το παρατσούκλι το οποίο χρησιμοποιούν οι αντίπαλοι για τη «Γηραιά Κυρία»!

Μάντσεστερ Γ. – Γιουβέντους με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η συγκεκριμένη αναφορά θα μπορούσε να λείπει από το άρθρο που επιμελήθηκε η ομάδα διαχείρισης της επίσημης ιστοσελίδας των «κόκκινων διαβόλων» για τη νυν ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Πιο συγκεκριμένα, σε ένα σύντομο προφίλ των «μπιανκονέρι», αναφέρεται ότι «οι αντίπαλοι οπαδοί, κυρίως των Φιορεντίνα, Ίντερ και Νάπολι, φωνάζουν την ομάδα “Rubentus” από την ιταλική λέξη rubare που σημαίνει κλοπή, λόγω της συμμετοχής των «μπιανκονέρι» στο σκάνδαλο Calciopoli από το οποίο αφαιρέθηκε από τον σύλλογο το πρωτάθλημα του 2005 και ήρθε υποβιβασμός στη δεύτερη κατηγορία ως τιμωρία για μια σειρά χειραγωγημένων αγώνων».

Ακούμπησαν πολύ ευαίσθητες χορδές οι Άγγλοι και ίσως δεν έπρεπε...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα