Έτσι θα παίξουν ΑΕΚ και Μπάγερν

Gazzetta team
Έτσι θα παίξουν ΑΕΚ και Μπάγερν

bet365

Η ΑΕΚ με 60.000 οπαδούς στο πλευρό της υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου (19:55, COSMOTE Sport 2) με στόχο να κάνει την υπέρβαση κόντρα σε μία από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου.

ΑΕΚ - Μπάγερν! Με υψηλές αποδόσεις και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Η ήττα από την Μπενφίκα μείωσε κατά πολύ τις όποιες ελπίδες της ΑΕΚ για πρόκριση αλλά αυτό δεν πτοεί την Ένωση. Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη ετοιμάζονται για την απόλυτη πρόκληση απέναντι στην τεράστια Μπάγερν Μονάχου μπροστά σε περίπου 60.000 κόσμο.

Η Μπάγερν είναι το ξεκάθαρο φαβορί, αλλά αυτό δεν εμποδίζει την ΑΕΚ να ονειρεύεται ότι μπορεί να κάνει την υπέρβαση. Η πρωταθλήτρια Ελλάδος προέρχεται από την άνετη νίκη επί του Απόλλωνα και με 60.000 οπαδούς στο πλευρό της θα διεκδικήσει ότι της αναλογεί.

Στα αγωνιστικά ο Μαρίνος Ουζουνίδης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες του Μάριου Οικονόμου ο οποίος ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού. Αντίθετα, εκτός είναι ο τιμωρημένος Λιβάια, οι τραυματίες Λόπες και Μοράν και ο Αλμπάνης που είναι εκτός λίστας.

Στα της ενδεκάδας ο Μπάρκας θα είναι κάτω από τα δοκάρια, με αμυντική τετράδα από τα δεξιά προς τα αριστερά τους Μπακάκη, Τσιγκρίνκι, Λαμπρόπουλο και Χουλτ. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Σιμόες και ο Γαλανόπουλος. Στα άκρα Μάνταλος και Μπακασέτας είναι φαβορί, με τον Γκάλο να διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα. Σε περίπτωση που ο Βραζιλιάνος ξεκινήσει τότε ο Κλωναρίδης θα πάει κορυφή και ο Πόνσε θα μείνει στον πάγκο.

Από την πλευρά της η Μπάγερν ήρθε στην Αθήνα γνωρίζοντας ότι μετά την ισοπαλία κόντρα στον Άγιαξ δεν έχει άλλα περιθώρια με την ψυχολογία πάντως να έφτιαξε μετά την τριάρα επί της Βόλφσμπουργκ. Ο Νίκο Κόβατς δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Ριμπερί, Κομάν και Τολισό.

Στα της ενδεκάδας ο Νόιερ θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Ζούλε και Χούμελς θα είναι το κεντρικό δίδυμο των στόπερ, με τον Κίμιχ δεξιό και τον Αλάμπα αριστερό μπακ. Οι Τιάγκο, Χάμες και Μίλερ θα είναι η τριάδα στο κέντρο, ενώ μπροστά θα είναι στην κορυφή ο Λεβαντόφσκι με τους Ρόμπεν (αριστερά) και Γκνάμπρι (δεξιά).

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα