Mε πόσες αγωνιστικές θα τιμωρηθεί ο Κριστιάνο...

Mε πόσες αγωνιστικές θα τιμωρηθεί ο Κριστιάνο...

Κώστας Ζάλιαρης
Mε πόσες αγωνιστικές θα τιμωρηθεί ο Κριστιάνο...

bet365

Από το βράδυ της Τετάρτης, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξέρει ότι θα χάσει το επόμενο ματς της Γιουβέντους στη φάση των ομίλων του Champions League και θα αγχώνεται μέχρι την κατάληξη της υπόθεσης που άνοιξε με την αποβολή του στο παιχνίδι του «Μεστάγια».

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Ολυμπιακός - Μπέτις, αν ο Χριστοδουλόπουλος σημειώσει το πρώτο γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Μόλις μισή ώρα πρόλαβε ν' αγωνιστεί ο Πορτογάλος αστέρας των «μπιανκονέρι» στο πρώτο ματς της ομάδας του στα γκρουπ του φετινού Champions League, αφού ο Μουρίγιο κατάφερε να κερδίσει την αποβολή του.

Αρχικά έπεσε στο έδαφος από την κόντρα τους και στη συνέχεια, ο CR7 του τράβηξε τα μαλλιά φανερά ενοχλημένος από την κίνηση του αντιπάλου του, με αποτέλεσμα να το πληρώσει πολύ ακριβά με την πρώτη αποβολή της καριέρας του στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Ο Κριστιάνο θα χάσει σίγουρα το επόμενο παιχνίδι της Γιουβέντους στο τουρνουά, την 2α Οκτωβρίου λόγω του άμεσου αντίκτυπου που προκαλεί η κόκκινη κάρτα και στη συνέχεια θα περιμένει την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής που θα εξετάσει το περιστατικό. Αν η Επιτροπή αυτή αντικρίσει κάτι πιο σοβαρό από αυτό που είδε όλος ο κόσμος και επιβάλει μεγαλύτερη τιμωρία στον ποδοσφαιριστή, τότε αυτός θα έχει το δικαίωμα έφεσης, η οποία θα εκδικαστεί πριν την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Αυτό σημαίνει ότι θα παραμείνει με το άγχος για την επιστροφή του στο Μάντσεστερ ως αντίπαλος της αγαπημένης του Γιουνάιτεντ για την προγραμματισμένη αναμέτρηση της 23ης Οκτωβρίου αλλά και για το εντός έδρας ματς με τους «κόκκινους διαβόλους», αναμένοντας την ετυμηγορία της UEFA...

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα