Φεύγει «αλώβητη» η ΑΕΚ και από Άμστερνταμ!

Φεύγει «αλώβητη» η ΑΕΚ και από Άμστερνταμ!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Φεύγει «αλώβητη» η ΑΕΚ και από Άμστερνταμ!

bet365

Η ΑΕΚ επιστρέφει στους ομίλους του Champions League κόντρα στον Άγιαξ (19:55, COSMOTE SPORTS 2 HD) και ο γεροΓιοβάισα ποντάρει πως η ομάδα του Ουζουνίδη θα μείνει για 15ο σερί ματς αήττητη στην Ευρώπη.

Γεια σας φίλοι μου!

Απόλαυσα την ματσάρα της Λίβερπουλ κόντρα στην Παρί, αλλά πλέον ο «γεράκος» θα ασχοληθεί με την ΑΕΚ που έχει μια πολύ δύσκολη αποστολή με τον Άγιαξ (19:55, COSMOTE SPORTS 2 HD) στην Ολλανδία.

Οι «κιτρινόμαυροι» έριξαν στο... καναβάτσο τις Σέλτικ και Βίντι και επέστρεψαν στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο «Αίαντας» έχει εντυπωσιάσει μέχρι τώρα, ενώ οι Τάντιτς και Χούντελααρ δίνουν αυτό που λείπει από τα σούπερ... μωρά της ολλανδικής ομάδας.

Ολοκληρωμένη Στοιχηματική εμπειρία με *Cash Out και e-banking! Ισχύουν όροι & Προϋποθέσες (21+)

Η «Ένωση» θα πρέπει να κάνει μεγάλο ματς για να πάρει κάτι θετικό στο Άμστερνταμ, αλλά ουδείς μπορεί να ξεγράψει την σκληρή ομάδα του Ουζουνίδη που πάει... τρένο σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Όταν είσαι 14 ματς αήττητος στην Ευρώπη, αυτό κάτι σημαίνει για τον χαρακτήρα που έχεις... χτίσει.

Το σύνολο του Ουζουνίδη πάει να παίξει με τον Άγιαξ και ο γεροΓιοβάισα το πιστεύει πολύ. Μου αρέσει πολύ το ακριβές σκορ 1-1 σε απόδοση 8.50, ενώ είναι τόσο ωραία η διπλή ευκαιρία του Χ2 στο 3.05.

Φοβερός ο Άγιαξ, αλλά η ΑΕΚ δείχνει έτοιμη και αποφασισμένη να φύγει με ψηλά το κεφάλι από την «Johan Cruyff Arena».

Και επειδή έχω μια τρέλα με τα ειδικά παικτών δεν θα σας αφήσω δυσαρεστημένους.

Το αξιόπιστο, έγινε συναρπαστικό με μοναδικές προσφορές* για τα μέλη της Novibet! *Ισχύουν όροι & Προϋποθέσεις (21+)

Ο Κλωναρίδης το έκανε κόντρα στη Σέλτικ, το έκανε και στην έδρα της Βίντι και ήρθε η ώρα να τριτώσει το καλό απέναντι στον Άγιαξ. Κάτι τον... πιάνει στα εκτός έδρας τον Βίκτωρα, ενώ έρχεται με φόρα από την φοβερή του εμφάνιση (πέρασε ως αλλαγή) στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ωραίο το 4.15 να σκοράρει ο... αναγεννημένος φέτος Κλωναρίδης.

Μην φοβάστε φίλοι μου, σας έχω και μακροχρόνια. Θα ρισκάρω την πρόβλεψη.

Ως πότε η καλοδουλεμένη Λίβερπουλ του Κλοπ θα χάνει σε τελικούς; Η τριάδα Σαλάχ, Φιρμίνο και Μανέ είναι από... άλλο πλανήτη, ενώ έγιναν οι απαραίτητες προσθήκες στη μεσαία γραμμή με Φαμπίνιο και Κεϊτά, αλλά και στο τέρμα με τον Άλισον. Πάνε φουλ για κούπα οι... Κόκκινοι. Ο «γέρος» θεωρεί πως μπορούν να παίξουν σε 2ο σερί τελικό.

Η κατάκτηση της Λίβερπουλ προσφέρεται στο 9.50, ενώ το 7.5 του Κριστιάνο για πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης δεν γίνεται να το αφήσεις να πάει χαμένο. Άλλωστε η Γιουβέντους για άλλη μια σεζόν δείχνει ικανή για μεγάλα πράγματα.

Eλπίζω να πληρωθείτε αλάνια μου!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα