Η μεταγραφή του Κριστιάνο άλλαξε τις ισορροπίες!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Η μεταγραφή του Κριστιάνο άλλαξε τις ισορροπίες!

bet365

Μέσι πιο διψασμένος από ποτέ, Κριστιάνο στη Γιουβέντους, Ρεάλ της κυριαρχίας, Ατλέτικο του Τσόλο, Παρί των Νεϊμάρ, Μπαπέ, Λίβερπουλ και Σίτι πιο ώριμες ευρωπαϊκά... Ο γεροΓιοβάισα τα βάζει κάτω και προσπαθεί να βγάλει το φαβορί του Champions League.

Σύντροφοι είμαστε ξανά εδώ! Τα λόγια είναι περιττά, η συγκίνηση ξεχειλίζει και γω, ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στον πλανήτη! Αρχίζει το Champions League, πιο δυνατό από ποτέ και είναι η πρώτη φορά φίλοι μου που δεν μπορώ να πω με σιγουριά που θα καταλήξει η κούπα. Η καρδιά χτυπά για το Ολντ Τράφορντ, χτυπά και για τον Μέσι, αλλά ποιος μπορεί να βγάλει εκτός τη Βασίλισσα της Ευρώπης, τη Σίτι, τη Λίβερπουλ, τη Μπάγερν, την Παρί, την Ατλέτικο! Όχι, δεν ξέχασα τη Γιουβέντους, γιατί η «Κυρία» του Κριστιάνο άλλαξε φέτος τις ισορροπίες. Ο γεροΓιοβάισα έπειτα από ένα καυτό καλοκαίρι ήρθε με αριθμούς να σας δώσει μια εικόνα για το τι θα ακολουθήσει. Σύντροφοι, καλή ποδοσφαιρική σεζόν!

Οι ελληνικές ομάδες παίζουν στη Novibet με συναρπαστικά ειδικά στοιχήματα

Ο τελικός του Champions League για το 2019 θα φιλοξενηθεί στην Μαδρίτη, την πόλη της Ρεάλ της ομάδας που κυριάρχησε στον θεσμό. Η Ρεάλ έχει σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο στις τέσσερις από τις πέντε τελευταίες σεζόν. Τρεις εξ αυτών ήταν στην σειρά ενώ η Ατλέτικο, η ανταγωνίστριά της, έχει βρεθεί στους δύο από τους τελευταίους πέντε τελικούς.

Το φετινό καλοκαίρι όμως σηματοδότησε μεγάλες αλλαγές στη Βασίλισσα. Αλλαγές όπως η μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους και η αδυναμία αντικατάστασής του. Είναι φέτος η χρονιά που θα σταματήσει η κυριαρχία της Ρεάλ; Από μόνη της η μετακίνηση του Πορτογάλου σταρ είναι ικανή να αλλάξει τις ισορροπίες και τα δεδομένα και να κάνει πιο ανοιχτή τη διεκδίκηση του τίτλου.


Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης την περασμένη χρονιά έγινε η πρώτη ομάδα που κέρδισε την διοργάνωση τρεις διαδοχικές φορές. Καμία άλλη ομάδα δεν είχε πετύχει back to back κατακτήσεις, κάτι που πέτυχε με την τωρινή μορφή της διοργάνωσης το 2017 η Ρεάλ.

Αυτό το... χατ τρικ των τίτλων ήρθε υπό τις οδηγίες του Ζινεντίν Ζιντάν αλλά και μεγάλο πρωταγωνιστή και παίκτη - κλειδί τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Και οι δύο τους δεν συνεχίζουν στο Μπερναμπέου. Μάλιστα, για πρώτη φορά μετά από τρεις σεζόν η Ρεάλ δεν ξεκινά την σεζόν ως το απόλυτο φαβορί. Σύμφωνα με τους αναλυτές το 30% που είχε η Ρεάλ ως ποσοστό κατάκτησης του τίτλου πέρυσι φέτος έπεσε στο 19.4%. Επιπλέον δώδεκα μήνες πριν υπήρχε ένα ποσοστό 69.4% για να πάρει τον τίτλο μία εκ των Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου. Τώρα αυτός ο αριθμός έχει πέσει στο 59.5%.

Το Champions League ξεκινά στη Novibet με πλούσια ειδικά στοιχήματα!

Υπάρχει λοιπόν ένα τόσο ξεκάθαρο φαβορί όπως μέχρι πέρυσι; Φαίνεται πως όχι. Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί και παίζει πια η Ρεάλ δίνει πιο σαφή και σημαντικό ρόλο σε παίκτες όπως ο Καρίμ Μπενζεμά. Από κοντά και ο Γκάρεθ Μπέιλ που λόγω του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έβρισκε τον χρόνο που ήθελε. Και προφανώς υπάρχει και ο πάντα κομβικός Μόντριτς.

Τα ερωτήματα όμως παραμένουν. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε συμμετοχή στο 50% των γκολ της Ρεάλ στο Champions League από το 2009 έως το 2018: 105 γκολ και 27 ασίστ.

Η Ρεάλ πάντως παίζει φέτος για 22η διαδοχική σεζόν στο Champions League. Είναι το πιο μεγάλο σερί στον θεσμό. Η Βασίλισσα πάντα περνούσε από την φάση των ομίλων και ενώ έφτανε δεδομένα στα ημιτελικά στις τελευταίες οκτώ σεζόν.

Και βέβαια εδώ υπάρχει το άλλο ερώτημα: η Γιουβέντους με τον Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να κατακτήσει φέτος τον τίτλο; Η «Μεγάλη Κυρία» έχει κατακτήσεις επτά σερί τίτλους στην Ιταλία. Επίσης έχει πάρει νταμπλ για τέσσερις συνεχόμενες σεζόν και έχει πάει στον τελικό του Champions League δύο φορές σε τέσσερα χρόνια. Ωστόσο βρήκαν απέναντί τους, τους Ισπανούς που τους κέρδισαν. Η Γιουβέντους είχε πάντα δεδομένο και συγκροτημένο πλάνο, ωστόσο ο κόουτς Αλέγκρι δεν είχε ποτέ τον πολύ υψηλού επιπέδου παίκτη. Έναν σταρ σαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Σε αντίθεση βέβαια με Ρεάλ και Μπαρτσελόνα.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ήδη σκόραρε τα δύο πρώτα γκολ του στην Serie A. Οι Ντιμπάλα, Μπερναντέτσκι και Ντάγκλας Κόστα θα είναι οι παίκτες με την αποστολή να τον βοηθούν αλλά και επίσης να σκοράρουν.

Η Γιουβέντους πούλησε τον Καλντάρα, έναν πολλά υποσχόμενο και νεαρό αμυντικό, για να φέρει πίσω τον Μπονούτσι. Είναι ήδη πρώτη και δείχνει πως φέτος μπορεί να είναι μία άξια διεκδικήτρια για το τρεμπλ. Το να φτάσει στον τελικό του Champions League φέτος είναι κάτι που όλοι περιμένουν.

Στη Novibet μπορεί να βρει κανείς συνδυαστικές αγορές σε ενισχυμένες αποδόσεις* *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο Αλέγκρι προετοιμάζεται πάντως για το 77ο παιχνίδι του στο Champions League. Θα γίνει ο 3ος Ιταλός σε παρουσίες πίσω από τις 78 του Καπέλο και τις 153 του Αντσελότι.

Στην Μπαρτσελόνα δεν έχει φυσικά ξεχαστεί ο περσινός σκληρός και οδυνηρός αποκλεισμός από την Ρόμα, ωστόσο η Μπάρτσα θα έχει και φέτος τον Λίο Μέσι, τον μεγάλο της ηγέτη. Ο Αργεντίνος άσος στο ξεκίνημα της χρονιάς απευθύνθηκε στον κόσμο δείχνοντας πως ο αποκλεισμός από τα προημιτελικά πέρυσι είναι κάτι που θέλουν να ξεπεράσουν φέτος με μία πολύ καλή πορεία στο Champions League. Ο άλλοτε αρχηγός της Πουγιόλ τόνισε πως η Ευρώπη φέτος θα πρέπει να είναι η προτεραιότητα και η σχετική κουβέντα... άναψε για τα καλά. Ο Πικέ και οι υπόλοιποι παίκτες των Καταλανών πάντως τοποθετήθηκαν λέγοντας πως πάντα το πρωτάθλημα είναι μεγάλος στόχο.

Το θέμα είναι πως η Μπαρτσελόνα πρέπει φέτος να περάσει τα προημιτελικά. Μία φάση στην οποία αποκλείεται τα τελευταία τρία χρόνια. Το ρόστερ ενισχύθηκε με παίκτες όπως ο Αρτούρο Βιντάλ. Ο Μέσι έδειξε ευχαριστημένος με το υλικό της ομάδας και ο Βαλβέρδε σίγουρος πως η Μπαρτσελόνα μπορεί να ανταγωνιστεί και στα τρία μέτωπα. Ο Βάσκος τεχνικός πάντως ποτέ δεν έχει προχωρήσει περισσότερο από τα προημιτελικά στο Champions League.

Από την άλλη υπάρχουν και οι Άγγλοι διεκδικητές. Η Σίτι μετά την αποτυχία της πρόκρισης από τα προημιτελικά πέρυσι με την Λίβερπουλ επιζητά το κάτι παραπάνω στο Champions League. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα, ξέρει καλά το τι χρειάζεται για να κατακτηθεί η ευρωπαϊκή κούπα..
Μπορεί να είναι η Λίβερπουλ η πρώτη αγγλική ομάδα που θα πάρει το Champions League μετά το 2012; Η ομάδα του Κλοπ έπεσε σε έναν... σκληρό όμιλο με Παρί και Νάπολι. Μιλάμε όμως για την ομάδα που πέρυσι ήταν φιναλίστ και με τρομερή μεσοεπιθετική γραμμή.

Ο Μουρίνιο είναι ένας ακόμα τεχνικός με εμπειρία, γνώση και ικανότητας κατάκτησης του Champions League. Δεν μπορεί κανείς να μην υπολογίσει τον Πορτογάλο και την Γιουνάιτεντ που δείχνει ικανή να μπορέσει να περάσει την φάση των ομίλων.

Η Τότεναμ και πέρυσι έδειξε ότι είναι μία ομάδα που δεν αποτελεί εύκολο αντίπαλο στον θεσμό. Το ένιωσαν αυτό και η Ρεάλ και η Γιουβέντους. Σε μία καλή τους ημέρα οι Σπερς μπορεί να κοντράρουν τον οποιονδήποτε.

Ο Γκουαρδιόλα πάντως έχει φτάσει στα ημιτελικά σε επτά από τις εννιά σεζόν του ως τεχνικός στο Champions League αλλά δεν έχει πάει ομάδα σε τελικό μετά το 2011.

Υπάρχει βέβαια και η Παρί. Θα είναι ένα... πακέτο - έκπληξη; Ένα ωραίο ποδοσφαιρικό παραμύθι με την μεταγραφή του Μπουφόν; Ο Ιταλός γκολκίπερ έχει παίξει σε τρεις τελικούς Champions League αλλά δεν έχει πάρει το τρόπαιο. Θα έχει τώρα ξανά την ευκαιρία με την Παρί.

Μία Παρί που προσπαθεί να βαδίσει στα... χνάρια της Μονακό πιο παλιά ή και των Ρόμα - Λίβερπουλ πέρυσι. Δαπάνησε 200 εκατομμύρια για τον Νεϊμάρ και 165.7 για τον Μπαπέ. Όμως η Παρί δεν έχει φτάσει στην τετράδα του θεσμού μετά το 1994-1995.

Πέρυσι, οι Παριζιάνοι δεν πέρασαν από την φάση των 16 ομάδων και παλαιότερα έχουν αποκλειστεί στα προημιτελικά. Ο Μπουφόν πάντως έφυγε από την Γιουβέντους μετά από 17 χρόνια στην ομάδα και θα ήθελε ένα τέτοιο κλείσιμο καριέρας. Με τίτλο στο Champions League.




Λόγο για να πετύχει στην διοργάνωση πάντως έχει και η Ατλέτικο Μαδρίτης. Το Wanda Metropolitano, η έδρα της θα είναι το γήπεδο διεξαγωγής του φετινού τελικού. Ο κόουτς Σιμεόνε έχει οδηγήσει δύο φορές σε τελικό τoυς ροχιμπλάνκος. Η Ρεάλ είναι η ομάδα που έχει... πληγώσει στον θεσμό την ομάδα του, που κράτησε πάντως το μεγάλο της αστέρι, τον Αντουάν Γκριεζμάν. Αυτή θα είναι η έκτη διαδοχική παρουσία της Ατλέτικο στο Champions League. Είναι το πιο μεγάλο σερί στην ιστορία της. Θα κάνει την υπέρβαση;

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα