Πού θα δεις φέτος όλο το UEFA Champions League και όλο το UEFA Europa League

Gazzetta team
Πού θα δεις φέτος όλο το UEFA Champions League και όλο το UEFA Europa League

bet365

Η νέα τηλεοπτική σεζόν στα κανάλια COSMOTE SPORT υπόσχεται συγκινήσεις για τους λάτρεις κάθε αθλήματος!

Mερικές φορές, είναι θέμα συνήθειας. Ξεκινάς δηλαδή την αντίστροφη μέτρηση για το UEFA Champions League και σου έρχονται στο μυαλό όλα εκείνα που είναι συνδεδεμένα με την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Τα αστέρια, η μουσική που κάνει την τρίχα να σηκωθεί κάγκελο, οι ματσάρες που γράφουν συνεχώς νέες σελίδες στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Και φυσικά, η COSMOTE TV.

Το πράσινο και το μπλε είναι τα τελευταία χρόνια σήμα κατατεθέν της διοργάνωσης που γεννά συνεχώς νέες γενιές ποδοσφαιρόφιλων και αποτελεί μέρος του... τελετουργικού που σημαδεύει τα χειμωνιάτικα βράδια Τρίτης και Τετάρτης. Το χέρι πάει αυτόματα στα κανάλια COSMOTE SPORT και μαζί τους ξεκινά ένα ταξίδι στο κορυφαίο επίπεδο. Μαζί φυσικά βρίσκεται και η δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση, το UEFA Europa League, στο οποίο υπάρχουν ματς που δεν διαφέρουν και πολύ σε αίγλη και ποιότητα από το UEFA Champions League. Έτσι και φέτος λοιπόν, το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο έχει και φέτος μόνο έναν προορισμό. Και σε συνδυασμό με την ευελιξία θέασης μέσα από την υπηρεσία COSMOTE TV GO, μπορείς να μην χάσεις τους αγαπημένους σου αγώνες όπου κι αν βρίσκεσαι.

Κεφάλαιο UEFA Champions League

Φέτος η προσμονή αυξάνεται ακόμα περισσότερο. Στο UEFA Champions League υπάρχει ελληνική παρουσία, με την ΑΕΚ να ξεπερνά όλα τα εμπόδια που βρέθηκαν στο δρόμο της και να καταφέρνει να μπει στους ομίλους. Η πρεμιέρα της, με αντίπαλο τον Άγιαξ την Τετάρτη (19/9. 19.55) είναι στο COSMOTE SPORT 1HD. Το ελληνικό ενδιαφέρον όμως υπάρχει και στο UEFA Europa League, όπου την Ελλάδα εκπροσωπούν ο ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, έχοντας αντίπαλους από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Η πρεμιέρα των «ασπρόμαυρων» είναι με την προπέρσινη Πρωταθλήτρια Αγγλίας, Τσέλσι (20/9, 19.55, COSMOTE SPORT 1HD), ενώ οι «ερυθρόλευκοι» ξεκινούν τις μάχες με αντίπαλο την πολύ επικίνδυνη και ενισχυμένη στο μεταγραφικό παζάρι Μπέτις (20/9, 22.00, COSMOTE SPORT 1HD). Η πρώτη αγωνιστική του UEFA Champions League πάντως έχει μια ακόμα σειρά από ματσάρες. Ίντερ-Τότεναμ, Ρεάλ Μαδρίτης - Ρόμα, Μπενφίκα-Μπάγερν Μονάχου. Όλες, δίνουν αποκλειστικό ραντεβού στην COSMOTE TV, όπως φυσικά και κάθε αναμέτρηση του UEFA Champions League μέχρι και τον τελικό!

Φυσικά, η νέα τηλεοπτική σεζόν της COSMOTE TV δεν περιλαμβάνει μόνο Ευρώπη, αλλά και τις κορυφαίες λίγκες του πλανήτη. Premier League, LaLiga Stantander, Bundesliga, Bundesliga 2 και Liga NOS, ενώ και το Κύπελλο Ελλάδας ποδοσφαίρου, παίζουν μπάλα και φέτος στην COSMOTE TV. Το Σαββατοκύριακο που έρχεται, για παράδειγμα, με Τσέλσι Λίβερπουλ (29/9, 19.30), Ρεάλ Μαδρίτης-Ατλέτικο Μαδρίτης (29/9, 21.45), το υπερθέαμα είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο!

Κεφάλαιο Μπάσκετ

COSMOTE TV όμως δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο. Στο μπάσκετ, το NBA κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο αποκλειστικά στην COSMΟΤΕ TV, με ακόμη περισσότερους αγώνες στην primetime ζώνη (NBA Saturdays & NBA Sundays), όπως και οι εντός έδρας αγώνες των KAE Παναθηναϊκός, ΚΑΕ Ολυμπιακός και ΚΑΕ ΑΕΚ για την Basket League. Η COSMOTE TV επίσης μεταδίδει κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, στα οποία -από φέτος- προστίθεται και η VTB League, που εξασφάλισε για τους συνδρομητές της.

Κεφάλαιο Άλλα Σπορ

Η δράση συνεχίζεται στις μεγαλύτερες διοργανώσεις μηχανοκίνητου αθλητισμού (Formula 1, MotoGP, WRC, NASCAR Cup Series, Red Bull Air Race World Championship), αλλά και στα σπουδαία τουρνουά τένις (ΑΤP World Tour Finals, Next Gen ATP Finals, ATP World Tour Masters 1000, ΑΤP World Tour 500 & επιλεγμένα τουρνουά της σειράς ATP250 και WTA), με τη συμμετοχή των Ελλήνων πρωταθλητών, Στέφανου Τσιτσιπά και Μαρίας Σάκκαρη.

Στο αθλητικό πρόγραμμα της COSMOTE TV ανήκουν επίσης κορυφαίες διοργανώσεις βόλεϊ (CEV Champions League,), beach volley (Beach Volleyball World Tour) και χάντμπολ (Bundesliga Handball).

Ανεξάρτητα με το άθλημα που προτιμάς, η αθλητική σου απόλαυση βρίσκεται και φέτος σε απευθείας σύνδεση με την COSMOTE TV!

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα