Δήλωσε γήπεδο στο Μπάρι για το Champions League η Νάπολι!

Δήλωσε γήπεδο στο Μπάρι για το Champions League η Νάπολι!

Κώστας Ζάλιαρης
Δήλωσε γήπεδο στο Μπάρι για το Champions League η Νάπολι!

bet365

Περί τα 160 μίλια μακριά, στα δυτικά της Ιταλίας, αναμένεται να ταξιδεύει η Νάπολι για τα εντός έδρας παιχνίδια της στο Champions League, αφού ο πρόεδρος της ομάδας, Αουρέντιο ντε Λαουρέντις κουράστηκε από την κόντρα με τον Δήμο της πόλης για το γήπεδο και δήλωσε το «San Nicola» στο Μπάρι!

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Ισπανία - Κροατία, αν ο Ίσκο σημειώσει το πρώτο γκολ στην αναμέτρηση! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Οι «παρτενοπέι» είναι πιθανό ν' αποχωριστούν τη δύναμη του «Σαν Πάολο» για τα φετινά παιχνίδια τους στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Τα τελευταία χρόνια, λάμβαναν μια ειδική εξαίρεση από την UEFA για τη χρήση του Σταδίου που είναι επιβλητικό και θυμίζει... ρωμαϊκή αρένα του παρελθόντος, ωστόσο, ο κόμπος φαίνεται ότι έχει φτάσει στο χτένι.

Η κόντρα του ντε Λαουρέντις με το Δημοτικό Συμβούλιο της Νάπολι καλά κρατεί, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία δεν έχει εγκρίνει για φέτος το «Σαν Πάολο» και ο ισχυρός άνδρας των «παρτενοπέι» έφτασε σε σημείο να δηλώσει:

«Είναι ντροπή. Για εμένα τελείωσε. Δεν θέλω άλλες κόντρες. Θα χτίσω το δικό μου γήπεδο. Είναι κρίμα να περιορίζεται το στάτους μια ολόκληρης πόλης από ένα παλιό γήπεδο. Έχω ήδη ζητήσει από την UEFA να μας δώσει άδεια για να παίξουμε τα ματς του Champions League στο Μπάρι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα