Κάθε Πασχαλάκης έχει δικαίωμα στο λάθος

Χρήστος Κιούσης Χρήστος Κιούσης
Κάθε Πασχαλάκης έχει δικαίωμα στο λάθος

bet365

Ο Χρήστος Κιούσης προσπαθεί να αποκρούσει την ανθρωποφαγία έναντι του Έλληνα κήπερ που έχει όπως όλοι δικαίωμα στο λάθος.

Μπεσίκτας - Παρτιζάν και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*,αν ο Κουαρέσμα σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ στον αγώνα. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

«Λάθος που δε γίνεται ούτε στο παιδικό», «γκέλα ερασιτεχνικού επιπέδου», «Λουτσέσκου τέλειωσέ τον», «γκάφα που δεν επιτρέπεται» και άλλες τέτοιες ομορφιές βγαλμένες μέσα από μπυροκοιλιές της οδού Λαμπράκη και άλλων «ποδοσφαιρομάνων» περιοχών της χώρας. Τα social media να είναι καλά, να κάνουμε εκεί διαγωνισμό καφρίλας, ειρωνείας, ασκήσεις αποκεφαλισμών τερματοφυλάκων και όχι μόνο φυσικά.

‘Ανθρωποι που κάνουν το λάθος, ούτε καν τον καθημερινό ζωογόνο ιδρώτα να μην προσφέρουν στον εαυτό τους, έτσι ρε αδερφέ ασχολούμενοι με ένα σπορ για την πλάκα τους, θέλουν να κρίνουν και να αγορεύσουν επί επαγγελματιών αθλητών και της καριέρας τους.

Χαίρομαι ιδιαίτερα, να υπάρχει ένας Πασχαλάκης που και που, να απαντάει «άνθρωποι είμαστε, θα γίνουν και λάθη», να τους γράφει όλους στα … γάντια του και να συνεχίζει απτόητος τη ζωή του στον χώρο που αγαπάει. Έτσι κι αλλιώς κατά βάθος όλοι όσοι τον κράζουν από χτες, αυτό ζηλεύουν. Τη δυνατότητα να παίρνει θέση κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΟΚ, να ζει το όνειρό του και να πληρώνεται για αυτό.

Αν θέλετε να μιλήσουμε για λάθη, ας κοιταχτούμε μεταξύ μας, όλο και κάποιο χοντρό θα έχουμε κάνει. Αν το επιχείρημα είναι, «ναι αλλά ο Πασχαλάκης κρέμασε μια ολόκληρη πρόκριση και χάθηκαν τόσα εκατομμύρια», να σας ρωτήσω κάτι; Μόνο ο Πασχαλάκης έκανε λάθος χτες; Ο αμυντικός που στο γκολ της ισοφάρισης της Μπενφίκα κοιτάει τον Ζαρντέλ μέσα στην περιοχή και τον αφήνει να πηδήξει ανενόχλητος, για να το καρφώσει; Ο επιθετικός που φεύγει στο ανοιχτό γήπεδο και προσπαθεί να περάσει μέσα από τον αμυντικό, γιατί δεν του δίνει ο Πρίγιοβιτς στίγμα, ώστε να υποδεχτεί πάσα; Ο Λουτσέσκου που δεν νιώθει, ότι με το 0-0 στην τσέπη κι ακόμα περισσότερο μετά το 1-0 πρέπει να «σκάσει» την μπάλα κι όχι να παίξουν, «για να γουστάρει ο υπέροχος λαός της Τούμπας»; Ποδόσφαιρο κυριαρχίας απέναντι στην Μπενφίκα;

Ποια είναι η Μπενφίκα για να μη σε κερδίσει; Άσχημους παίχτες έχει; Όπως στον πρώτο αγώνα ήταν ήρωας ο Πασχαλάκης, στον δεύτερο γιατί να μην είναι ο Βλαχοδήμος, που έβγαλε το εξ επαφής και δέχτηκε τα συγχαρητήρια κάθε παίκτη του ΠΑΟΚ που πατούσε περιοχή;

Συνολικά αν μου επιτρέπετε ένα ευρωπαϊκό σχόλιο και ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός είναι φέτος βελτιωμένοι και πιο ανταγωνιστικοί. Μάλλον κάτι καλό συνέβη στο περσινό πρωτάθλημα ε; Όταν δεν είναι σίγουρος ο πρωταθλητής, είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα δε νομίζετε; Δεν ξεχνάω βέβαια τις καφρίλες που είδαμε επί χόρτου και το παγκόσμιο ξεφτιλίκι με τα περσινά καμώματα παικτών, προπονητών και παραγόντων αλλά ο ανταγωνισμός γέννησε αγωνιστική ενίσχυση και βελτίωση. Ακόμα και ο φανατικότερος οπαδός πρέπει να χαίρεται φέτος βλέποντας την ομάδα του είτε είναι Ολυμπιακός είτε ΠΑΟΚ είτε βέβαια ΑΕΚ.

Για να επανέλθω στα του Πασχαλάκη, αν δεν είμαι ο Σμάιχελ, ο Μπουφόν ή έστω ο Ζαν Μαρί Πφαφ, καλύτερα να είμαι πιο φειδωλός στην κριτική μου ε; Για ποδόσφαιρο μιλάμε, ας αφήσουμε τις καρμανιόλες και τα αποσπάσματα για αλλού…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Χρήστος Κιούσης
Χρήστος Κιούσης

Ο Χρήστος Κιούσης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, αλλά ζει κι εργάζεται στην Θεσσαλονίκη από το 1997. Σπούδασε Κινηματογράφο και Τηλεόραση στη Σχολή Σταυράκου και digital marketing. Mιλάει Αγγλικά κάθε μέρα, Γερμανικά όποτε τα θυμηθεί και Ιταλικά στις διακοπές κυρίως αν χρειαστεί να παραγγείλει φαγητό στην Ιταλία. Εργάζεται σε τηλεοπτικές παραγωγές από το 1994. Συμπαρουσιάζει τη σατιρική εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» στον ΑΝΤ1 και το "Βινύλιο" στο ίδιο κανάλι.

Είναι φίλαθλος από μικρός και πατέρας τριών υπέροχων παιδιών. Έχει παίξει μπάσκετ ως νέος με επιεικώς μέτριες επιδόσεις και τένις ως μεσήλικας με ακόμα πιο φτωχά αποτελέσματα. Του αρέσουν το γράψιμο, οι συνεντεύξεις, το ραδιόφωνο, η παραγωγή τηλεοπτικού περιεχομένου και τα ταξίδια κι ελπίζει μια μέρα, να μπορέσει να τα συνδυάσει όλα επαγγελματικά.