«Οποιος πρόλαβε...» για διαρκείας και το ΠΑΟΚ-Μπενφίκα

«Οποιος πρόλαβε...» για διαρκείας και το ΠΑΟΚ-Μπενφίκα

«Οποιος πρόλαβε...» για διαρκείας και το ΠΑΟΚ-Μπενφίκα

bet365

Τι ακριβώς ισχύει με τα εισιτήρια διαρκείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τι πρόκειται να συμβεί με τα ελάχιστα εισιτήρια που θα κυκλοφορήσουν για τη ρεβάνς κόντρα στην Μπενφίκα.

Ακόμη δύο μέρες έμειναν μέχρι την ολοκλήρωση της περιόδου διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που μέχρι και σήμερα ανέρχονται σε 18.656 κάρτες.

Μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής, τελευταία ημέρα πώλησης των διαρκείας, ο αριθμός αναμένεται να αγγίξει τις 20.000 και από εκεί και πέρα θα υπάρχουν ελάχιστα διαθέσιμα εισιτήρια για όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του ΠΑΟΚ την τρέχουσα περίοδο.

Σ’ ότι αφορά τα εισιτήρια για τη ρεβάνς με την Μπενφίκα αυτά θα κυκλοφορήσουν ΜΟΝΟ στο ίντερνετ (ξεχάστε δηλαδή τις ουρές στα εκδοτήρια της Τούμπας…), αμέσως μετά το τέλος της διάθεσης των διαρκείας, είτε την Κυριακή (26/8), είτε τη Δευτέρα (27/8).

Αυτό που έχει γίνει γνωστό είναι πως οι τιμές των λίγων μεμονωμένων εισιτηρίων για το ματς ΠΑΟΚ – Μπενφίκα θα κοστίζουν αρκετά περισσότερο από το μ.ο. των εισιτηρίων για τα εντός έδρας παιχνίδια του «Δικεφάλου».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα