Μπακασέτας: «Είμαστε ομάδα με φιλοδοξίες»

Μπακασέτας: «Είμαστε ομάδα με φιλοδοξίες»

Gazzetta team
Μπακασέτας: «Είμαστε ομάδα με φιλοδοξίες»

bet365

Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ τόνισε πως στην Ενωση δεν... συμβιβάζονται με τους ομίλους του Europa League. ΟΥΓΓΑΡΙΑ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ.
Σεβασμό αλλά σε καμία περίπτωση φόβο δεν εμπνέει η Βίντι, όπως τόνισε ο Τάσος Μπακασέτας στην αποψινή συνέντευξη Τύπου, ενόψει της αυριανής αναμέτρησης της ΑΕΚ. Αρχικά ρωτήθηκε πως έχουν προετοιμαστεί στην Ενωση και τι είπε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στους παίκτες του. «Δεν μπορούμε να συζητήσουμε αυτό που μας έχει πει ο προπονητής. Δεν έχουμε εστιάσει σε παίκτες, αλλά στο σύνολο της ομάδας. Η Βίντι είναι μια ομάδα που δεν βασίζεται σ’ έναν παίκτη αλλά στο σύνολο. Είναι μια ομάδα που έχει τον σεβασμό μας, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως φοβόμαστε να την αντιμετωπίσουμε», απάντησε σχετικά.
Έπειτα, του ζητήθηκε ένα σχόλιο για την ψυχολογία όλων στην ομάδα, που βρίσκονται τόσο κοντά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. «Είναι σημαντικό πως έχουμε κερδίσει ήδη τους ομίλους Europa League. Το θέλαμε. Όμως είμαστε μια ομάδα με φιλοδοξίες και τώρα θέλουμε τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Το θέλουμε διότι θα μας ανεβάσει επίπεδο και εμάς ατομικά και την ομάδα. Είναι κάτι που τον θέλουμε πολύ και θα παλέψουμε για να το πετύχουμε».
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα