Με... πιλότο τον Μάνταλο! (pics & vid)

Με... πιλότο τον Μάνταλο! (pics & vid)

Γιώργος Τσακίρης
Με... πιλότο τον Μάνταλο! (pics & vid)

bet365

Η Α.Ε.Κ. προσγειώθηκε Βουδαπέστη με τον Ενωσίτη πιλότο να αποθεώνει την πρωταθλήτρια πριν και μετά και τον αρχηγό της ομάδας στο πιλοτήριο στη διάρκεια της προσγείωσης. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Το αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή της ΑΕΚ στη Βουδαπέστη προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της ουγγρικής πρωτεύουσας στις 12:45 ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τη Βίντι.

«Εύχομαι στην ομάδα της καρδιάς μας και τη μεγάλη πρωταθλήτρια Ελλάδας καλή επιτυχία και επιστροφή στα αστέρια», ήταν η υποδοχή του πιλότου στην πτήση τσάρτερ της ΑΕΚ.

Τη στιγμή της προσγείωσης στο αεροδρόμιο της Βουδαπέστης είπε μεταξύ των ευχών: «εκατομμύρια φίλοι της ΑΕΚ όπως εγώ περιμένουμε να ανοίξει ο δρόμος πρόκρισης στο Champions League. Είμαστε περήφανοι για εσάς. Στη διάρκεια της προσγείωσης έχουμε μαζί μας και τον Πέτρο (σ.σ.: Μανταλο) ο οποίος πάντως θα παρακολουθεί αφού δουλειά του είναι να μας απογειώνει».

Η αποστολή της ΑΕΚ θα κατευθυνθεί στο ξενοδοχείο που θα διαμένει και στη συνέχεια, στις 20:30 ώρα Ελλάδας, Μαρίνος Ουζουνίδης και Τάσος Μπακασέτας θα δώσουν την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στο Groupama Arena. Μισή ώρα αργότερα θα λάβει χώρα στο γήπεδο της αυριανής αναμέτρησης η προπόνηση της Ένωσης.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα