Μίχελ: «Τα πάντα για την πρόκριση»

Μίχελ: «Τα πάντα για την πρόκριση»

Μίχελ: «Τα πάντα για την πρόκριση»

bet365

Αισιόδοξος για την αποψινή ρεβάνς με την Σπαρτάκ Μόσχας και την πρόκριση του ΠΑΟΚ δηλώνει ο Λούμποες Μίχελ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΜΟΣΧΑ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Σπαρτάκ Μόσχας - ΠΑΟΚ με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο Λούμπος Μίχελ πιστεύει ότι ο «Δικέφαλος» μπορεί να συνεχίσει την πορεία του προς τους ομίλους του Champions League αφήνοντας έξω την Σπαρτάκ Μόσχας.

«Είμαστε από την αρχή αποφασισμένοι να αγωνιστούμε για την είσοδο μας στη φάση των Ομίλων του Champions League και δεν σκοπεύουμε να κάνουμε πίσω. Αντιλαμβανόμαστε ότι έχουμε απέναντι μας έναν αντίπαλο υψηλού επιπέδου. Η Σπαρτάκ διαθέτει μια πολύ ισχυρή ενδεκάδα και είναι οργανωμένη ομάδα. Αλλά θέλουμε να πετύχουμε και να περάσουμε στην επόμενη φάση», σχολίασε ο Σλοβάκος αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που βρίσκεται μαζί με την αποστολή του «Δικεφάλου» στη ρωσική πρωτεύουσα.

«Αν στη Μόσχα παίξουμε με την ίδια αφοσίωση όπως και στη Θεσσαλονίκη, δεν κάνουμε μεγάλα λάθη, θα έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα», πρόσθεσε ο Λούμπος Μίχελ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα