Στα εκδοτήρια τα τελευταία 150 εισιτήρια

Στα εκδοτήρια τα τελευταία 150 εισιτήρια

bet365

Τα τελευταία 150 εισιτήρια του αποψινού αγώνα με την Σπαρτάκ Μόσχας, είναι διαθέσιμα μόνο για τους φίλους του ΠΑΟΚ από τα εκδοτήρια της Τούμπας.

ΠΑΟΚ - Σπάρτακ Μόσχας και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Πέλκας σκοράρει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναγκάστηκε να βγάλει στα εκδοτήρια του γηπέδου της Τούμπας τα τελευταία 150 εισιτήρια (είχαν δεσμευτεί μέχρι την Τρίτη για την πώληση των διαρκείας) του αγώνα με την Σπαρτάκ Μόσχας, καθώς αρκετοί Ρώσοι επιχείρησαν να τα αγοράσουν μέσω του ίντερνετ!

Όπως είναι γνωστό η ρωσική ομάδα έχει τιμωρηθεί από την ΟΥΕΦΑ, για τα επεισόδια των οπαδών της πέρσι στο Μπιλμπάο, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να έχει μαζί της κόσμο στα πρώτα δύο εκτός έδρας ευρωπαϊκά παιχνίδια της φετινής χρονιάς.

Για το λόγο αυτό η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αποφάσισε να μη διαθέσει κανένα εισιτήριο σε Ρώσους φιλάθλους, που αυτό το διάστημα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη ή άλλες περιοχές της χώρας, ενώ για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα