Έτοιμοι να πετάξουν οι δικέφαλοι αετοί!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Έτοιμοι να πετάξουν οι δικέφαλοι αετοί!

bet365

Ο γεροΓιοβάισα στηρίζει ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και πιστεύει πως οι ελληνικές ομάδες θα κάνουν το πρώτο βήμα πρόκρισης για τα playoffs του Champions League.

Γεια σας φίλοι.

Επιτέλους έφτασε η μέρα με το έντονο ελληνικό στοιχείο στο Champions League.

AEK και ΠΑΟΚ θα παίξουν την πρώτη πράξη του... δράματος για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, με την ομάδα του Ουζουνίδη να δοκιμάζεται στη Σκωτία με τη Σέλτικ (21:45) και το σύνολο του Λουτσέσκου να παίζει στην Τούμπα με την Σπαρτάκ Μόσχας (20:00).

Ο γεροΓιοβάισα έχει για άλλη μια φορά την γνωστή αποστολή. Να σας οδηγήσει το ταμείο. Ξεκινάμε με την «Ένωση» που μπορεί να μην έχει παίξει ακόμα επίσημο ματς στη σεζόν, όπως η Σέλτικ, αλλά η παράδοση που έχει με τους Σκωτσέζους είναι εκπληκτική.

Online στοίχημα με προσφορές* για όλους τους παίκτες, υψηλές αποδόσεις & live alerts (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Οι «κιτρινόμαυροι» μετρούν 4/4 προκρίσεις κόντρα σε Σκωτσέζους, αφού στο παρελθόν έχουν αποκλείσει Ρέιντζερς, Χιμπέρνιαν, Νταντί Γιουνάιτεντ και Χαρτς στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Μπορεί η ομάδα του Ρότζερς να διαθέτει μεγάλη ποιότητα και η ΑΕΚ να μην υπολογίζει στους τραυματίες Μάνταλο και Τσιγκρίνσκι, αλλά και στην περσινή σεζόν μας έδειξε πως έχει μάθει να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως σε 10 ματς για το Εuropa League πέρυσι ήταν αήττητη.

Ποντάρω σε μια καλή εμφάνιση της ΑΕΚ και σε μια ισοπαλία που πληρώνει 3.50. Εμπιστεύομαι την πρωταθλήτρια και τον Βασίλη Μπάρκα.

Από την άλλη έχουμε τον ΠΑΟΚ. Ο δικέφαλος του Βορρά θα πρέπει να παρουσιασθεί ακόμα καλύτερος σε αυτή τη φάση, αφού η Σπαρτάκ δεν είναι Βασιλεία.

Η ομάδα του Λουτσέσκου έδειξε ένα εξαιρετικό πρόσωπο μέσα στην Ελβετία για ένα σπουδαίο διπλό.

Online Στοίχημα με Cash out*! Πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Πλέον θα ξαναπαίξει πάλι στην Τούμπα, η οποία θα είναι κατάμεστη. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να πάρει άλλη μια σπουδαία νίκη.

Το 2.25 του άσσου είναι εξαιρετικό και δεν θα πρέπει να το αφήσετε να... ξεγλιστρήσει.

Αρκετά όμως γιατί πρέπει να βγω μια βολτίτσα για κανά ουζάκι. Ξεκινάω την προετοιμασία μου για τις αποψινές μάχες των ελληνικών ομάδων.

Καλή τύχη σε όλους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα