Σκοράρουν και οι δύο στην Τούμπα!

Σκοράρουν και οι δύο στην Τούμπα!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Σκοράρουν και οι δύο στην Τούμπα!

bet365

Ο γεροΓιοβάισα θα βρεθεί στην Τούμπα για το ματς του ΠΑΟΚ με τη Βασιλεία (20:30) στα προκριματικά του Champions League, περιμένοντας γκολ και από τις 2 πλευρές

Γεια σας φίλοι μου!

Ο γεροΓιοβάισα αφήνει το Μουντιάλ και ασχολείται πλέον με τα προκριματικά του Champions League.

H κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση πάντα συγκινούσε τον λάτρη της βότκας και τώρα ήρθε η ώρα να σας οδηγήσω στο ταμείο.

Online στοίχημα με προσφορές* για όλους τους παίκτες, υψηλές αποδόσεις & live alerts (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Δεν θα ποντάρω σε πολλά ματς, παρά μόνο σε εκείνο του ΠΑΟΚ με την Βασιλεία.

Η αλήθεια είναι πως οι Ελβετοί έρχονται με πολλές απουσίες στην Τούμπα και αυτό θα βοηθήσει την ομάδα του Λουτσέσκου, ενώ έφυγε από αυτούς και ο καλύτερος παίκτης τους, ο Ελιουνούσι. Επιπλέον, επειδή παρακολούθησα το τελευταίο ματς της ομάδας που υποστηρίζει ο Φέντερερ, διαπίστωσα πως η άμυνα της δεν εμπνέει και πολύ σιγουριά.

Ο δικέφαλος του Βορρά έχει τους ποιοτικούς παίκτες για να το εκμεταλλευτεί.

Από την άλλη όμως και ο ΠΑΟΚ, δυσκολεύεται να κρατήσει το 0 στην άμυνα του στην Ευρωπη και ειδικότερα τις φορές που έπαιξε προκριματικά στο Champions League. Μπορεί οι Ελβετοί να μην έρχονται στη Θεσσαλονίκη με καλή ψυχολογία, ωστόσο είναι πολύ πιο έμπειρη ομάδα από τον αντίπαλο τους στην Ευρώπη.

Αν δεν προσέξει, θα το πληρώσει ο ΠΑΟΚ.

Online Στοίχημα με Cash out*! Πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Πόσο ωραίο είναι το goal/goal. Εξήγησα παραπάνω τη σκέψη μου για αυτή την πρόταση. Μάλιστα αυτή πληρώνει 2.00. Δεν γίνεται να χάσω την ευκαιρία.

Αφού σας έδωσα το goal/goal δεν μπορώ να μην βάλω και λίγα χρήματα στο over. Στο 2.10 το βρίσκω και πρέπει να ξετυλίξω του δωράκι.

Αυτά από τον άνθρωπο που δεν μπορεί να ζήσει χωρίς μπάλα. Είτε αυτή είναι του ποδοσφαίρου, είτε η σπυριάρα του μπάσκετ.

Καλή τύχη σε όλους!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα