ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Τα «χώνουν» οι οπαδοί της Βασιλείας σε διοίκηση και προπονητή

Τα «χώνουν» οι οπαδοί της Βασιλείας σε διοίκηση και προπονητή

Τα «χώνουν» οι οπαδοί της Βασιλείας σε διοίκηση και προπονητή

Η ήττα της Βασιλείας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος από την Σεν Γκάλεν με 2-1 άνοιξε τον ασκό του Αιόλου με τον κόσμο της ομάδας να τα χώνει στην διοίκηση.

Λίγες ημέρες πριν τον αγώνα της Βασιλείας στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ για τα προκριματικά του Champions League, το κλίμα στην ελβετική ομάδα μόνο καλό δεν είναι. 

Μετά και την ήττα της πρεμιέρας από την Σεν Γκάλεν η κατάσταση δείχνει να ξεφεύγει με τον κόσμο της ομάδας με μηνύματα να τα χώνει τόσο στην διοίκηση όσο και στον προπονητή, Ραφαέλ Βίκι.  

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στη Sportingbet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας*. * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις (21+)

Διαβάστε ορισμένα από τα σχόλια στον επίσημο λογαριασμό της Βασιλείας στα Social Media:

«Ένας πρόεδρος που ενδιαφέρεται μόνο για το κέρδος, ένας αθλητικός διευθυντής που δεν είναι αθλητικός διευθυντής και ένας προπονητής που δεν μπορεί να βάλει την ομάδα σε μια σειρά».

«Βίκι φύγε τώρα, όχι αύριο. Κακή κυκλοφορία της μπάλας, έλλειψη πλάνου και κακή συμπεριφορά όταν δεν είχαμε τη μπάλα».

«Δεν θέλω να γίνω μάντης κακών, αλλά την Τρίτη στην Ελλάδα τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για εμάς. Ο Βίκι πρέπει να φύγει, το βλέπουμε όλοι πως δεν μπορεί να εμπνεύσει τους ποδοσφαιριστές»

«Γιατί δεν πουλάτε ακόμα 2-3 ποδοσφαιριστές πριν τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ; Συγχαρητήρια, καταφέρατε να διαλύσετε τη Βασιλεία».