Όταν ο Τόρες έσβησε τις ελπίδες της Μπαρτσελόνα μέσα στο Καμπ Νου (vid)

Gazzetta team
Όταν ο Τόρες έσβησε τις ελπίδες της Μπαρτσελόνα μέσα στο Καμπ Νου (vid)

bet365

Ήταν 24 Απριλίου του 2012 όταν ο Φερνάντο Τόρες σκόραρε στο Καμπ Νου και ολοκλήρωσε την ανατροπή της Τσέλσι για την πρόκριση στον τελικό του Champions Legue.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Το 1-0 του Στάμφορντ Μπριτζ έδινε ένα ελαφρύ προβάδισμα στην Τσέλσι ενόψει της ρεβάνς στο Καμπ Νου. Ωστόσο, το γήπεδο άρχιζε να κατηφορίζει επικίνδυνα για τους παίκτες του Ντι Ματέο, οι οποίοι είδαν μέσα σε λίγα λεπτά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα να... εξανεμίζεται.

Αρχικά ο Μπουσκέτς στο 35' και στη συνέχεια ο Ινιέστα στο 43' έβαλαν την Μπάρτσα σε θέση οδηγού για την πρόκριση στον τελικό του Μονάχου. Λίγο πριν το ημίχρονο, όμως, το γκολ του Ραμίρες έπεσε ως... μάννα εξ ουρανού για την Τσέλσι και το εισιτήριο άλλαξε χέρια.

Η Μπαρτσελόνα βγήκε όλη μπροστά στο δεύτερο μέρος για να καταφέρει να πετύχει και ένα τρίτο γκολ που θα της έδινε την πρόκριση. Στις καθυστερήσεις, και ενώ οι «Μπλοαυγκράνα» έψαχναν απεγνωσμένα το γκολ, η Τσέλσι έφυγε στην αντεπίθεση, ο Τόρες πέρασε και τον Βαλντές και έγραψε το 2-2, βάζοντας τέλος στις λιγοστές ελπίδες της Μπάρτσα.

Οι «Μπλε» πήραν την πρόκριση για τον τελικό, όπου στο Allianz Arena πανηγύρισαν το πρώτο τρόπαιο του Champions League στην ιστορία τους.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα