Ντέρμπι κορυφής στο Μόναχο, περνάει η Γιουνάιτεντ

Κώστας Ζάλιαρης
Ντέρμπι κορυφής στο Μόναχο, περνάει η Γιουνάιτεντ

bet365

Μπάγερν και Παρί θα μονομαχήσουν για την πρωτιά στην τελευταία αγωνιστική του 2ου ομίλου του φετινού Champions League, σχεδόν εξασφαλισμένη πρόκριση για τη Γιουνάιτεντ, πάση θυσία τη νίκη ψάχνει στο Λονδίνο η Ατλέτικο.

Επιστροφή* πονταρίσματος στον αγώνα Ολυμπιακός-Γιουβέντους αν ο Ολυμπιακός ανοίξει το σκορ στην αναμέτρηση (21+,*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Στο πρόγραμμα της πρώτης μέρας της τελευταίας «στροφής» των γκρουπ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, ξεχωρίζει η αναμέτρηση στην «Allianz Arena» ενώ την ύστατη προσπάθεια για να βρεθεί στους «16» θα κάνει η Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Στο Μόναχο, η Μπάγερν σε πολύ διαφορετική κατάσταση από αυτή που βρισκόταν στο πρώτο ραντεβού με την Παρί Σεν Ζερμέν, υποδέχεται τους Γάλλους, σ' ένα ματς που διακυβεύεται η πρωτιά. Για τον ίδιο όμιλο, η Σέλτικ θα διεκδικήσει απέναντι στην Άντερλεχτ την 3η θέση, με τους Σκωτσέζους να έχουν αβαντάζ λόγω του υπέρ τους 3-0 από την πρώτη τους αναμέτρηση.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τυπικά χρειάζεται έναν βαθμό για να εξασφαλίσει την κορυφή του 1ου ομίλου, αν και μπορεί να βρεθεί στην επόμενη φάση ακόμα και με ήττα από την ΤΣΣΚΑ στο «Ολντ Τράφορντ» λόγω της ασφαλούς υπεροχής της στη διαφορά τερμάτων. Την ίδια στιγμή, πάντως, οι Ρώσοι θα προσπαθήσουν να πάρουν το καλύτερο αποτέλεσμα που μπορούν, αφού παραμονεύει η Βασιλεία, η οποία στην ισοβαθμία με τον σύλλογο της Μόσχας έχει το πάνω χέρι.

Σε κίνδυνο βρίσκεται η Ατλέτικο στο 3ο γκρουπ και φιλοξενείται από την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Ο Αντόνιο Κόντε στη συνέντευξη Τύπου έδειξε να μην... καίγεται για την πρωτιά του ομίλου λόγω και των πιθανών δυσκολιών που μπορεί να προκύψουν στους «16» έτσι όπως έχει διαμορφωθεί το παζλ. Οι «ροχιμπλάνκος» από την πλευρά τους θέλουν τους τρεις βαθμούς και ευελπιστούν η Καραμπάκ να τους κάνει ένα μεγάλο δώρο απέναντι στη Ρόμα...

Με νίκη επί του Ολυμπιακού ή ισοπαλία/ήττα της Σπόρτινγκ στη Βαρκελώνη, η Γιουβέντους προκρίνεται από το 4ο γκρουπ, αφού η Μπαρτσελόνα έχει εξασφαλίσει την πρωτιά.

Αναλυτικά τα ματς και οι βαθμολογίες:

Α' όμιλος:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Μπενφίκα – Βασιλεία

Η βαθμολογία:

1.Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 12

2.Βασιλεία 9

3.ΤΣΣΚΑ Μόσχας 9

4.Μπενφίκα 0

Β' όμιλος:

Μπάγερν Μονάχου – Παρί Σεν Ζερμέν

Σέλτικ – Άντερλεχτ

Η βαθμολογία:

1.Παρί 15

2.Μπάγερν Μονάχου 12

3.Σέλτικ 3

4.Άντερλεχτ 0

Γ' όμιλος:

Τσέλσι – Ατλέτικο Μαδρίτης

Ρόμα - Καραμπάκ

Η βαθμολογία:

1.Τσέλσι 10

2.Ρόμα 8

3.Ατλέτικο Μαδρίτης 6

4.Καραμπάκ 2

Δ' όμιλος:

Μπαρτσελόνα – Σπόρτινγκ

Ολυμπιακός – Γιουβέντους

Η βαθμολογία:

1.Μπαρτσελόνα 11

2.Γιουβέντους 8

3.Σπόρτινγκ 7

4.Ολυμπιακός 1

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα