Τα πάντα για να συνεχίσει το ευρωπαϊκό του όνειρο ο Ολυμπιακός

Τα πάντα για να συνεχίσει το ευρωπαϊκό του όνειρο ο Ολυμπιακός

bet365

Απόψε στις 21:45 ο Ολυμπιακός παίζει το τελευταίο του χαρτί στη Λισαβόνα, κόντρα στη Σπόρτινγκ, προκειμένου να έχει ελπίδες για να συνεχίσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Γιουβέντους – Μπαρτσελόνα. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Μετά την ισοπαλία με την Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός απέκτησε ελπίδες πρόκρισης από το Europa μέχρι και το Champions League.

Αρχικά, για να συμβεί αυτό πρέπει να νικήσει απόψε (21:45, ΕΡΤ, COSMOTE SPORTS 2) στο «Ζοσέ Αλβαλάδε» τη Σπόρτινγκ.

Το σχήμα που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να ξεκινήσει έχει τους:

Προτό στο τέρμα και τους Ομάρ, Μποτία, Ένγκελς και Κούτρη στην άμυνα. Ταχτσίδης ή Ζιλέ, Ρομαό και Οτζίτζα θα είναι οι τρεις του κέντρου κι ο Φορτούνης θα είναι στην κορυφή σαν ψευτοεννιάρι, όπως έπαιξε και κόντρα στην Μπαρτσελονα. Στα άκρα «παίζουν» τέσσερα πρόσωπα με τους Πάρντο ή Σεμπά στο ένα άκρο και τους Φιγκέιρας ή Καρσελά στο άλλο.

Από την άλλη, οπ Ζεσούς αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τους:

Ρουί Πατρίσιο στο τέρμα και τους Πιτσίνι, Αντρέ Πίντο, Ματιέ και Κοεντράο στην άμυνα.

Στο κέντρο θα είναι οι Ουίλιαμ και Μπατάλια και με τον Μπρούνο Φερνάντες να είναι πίσω από τον Μπας Ντοστ. Στα άκρα θα είναι οι Μπρούνο Σέζαρ και Ζέλσον Μάρτινς.

Oι Πορτογάλοι δεν έχουν στη διάθεσή τους τους Ακούνια, Ντουμπιά, Χόναταν Σίλβα που είναι τραυματίες, τιμωρημένος είναι ο Κοάτες, ενώ επέστρεψαν στις προπονήσεις Πιτσίνι, Ουίλιαμ Καρβάλιο, Ματιέ και Κοεντράο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα