Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπενφίκα 2-0

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπενφίκα 2-0

Γιώργος Καραμάνος
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπενφίκα 2-0

bet365

Οι Κόκκινοι Διάβολοι καθάρισαν 2-0 την Μπενφίκα και με το 4x4 ουσιαστικά δεν χάνουν 1η θέση και πρόκριση, παρά μονάχα εάν συμβούν τρελά πράγματα για τριπλή ισοβαθμία.

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Νάπολι – Μάντσεστερ Σίτι. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Μόλις ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική και η Γιουνάιτεντ μπορεί να σκέφτεται από τώρα την κλήρωση για τους «16». Με το εύκολο 2-0 επί της Μπενφίκα έφτασε το απόλυτο 4x4 και τους 12 βαθμούς και θα πρέπει να χάσει και τις δύο επόμενες αγωνιστικές, με της ΤΣΣΚΑ, Βασιλεία να νικούν και στα δύο δικά τους, μήπως και χάσει την 1η θέση, ίσως και την πρόκριση η ομάδα του Μάντσεστερ. Αυτό όμως είναι κάτι παραπάνω από απίθανο με βάση την εικόνα του 1ου ομίλου.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι ξεκίνησαν καλά, αλλά στο 14' ο Σβίλαρ που είχε κάνει λάθος στο γκολ του πρώτου αγώνα, έγινε για λίγο ήρωας, αποκρούοντας το πέναλτι του Μαρσιάλ. Δευτερόλεπτα όμως πριν βγει το ημίχρονο, ο 18χρονος πορτιέρο στάθηκε άτυχος. Στο μακρινό σουτ του Μάτιτς, η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι και μετά στο κεφάλι του πιτσιρικά για να γίνει το 1-0.

Η Μπενφίκα άγγιξε την ισοφάριση, όταν από αβίαστο λάθος του Μπαϊγί, ο Χιμένες σημάδεψε το δεξί δοκάρι. Στο 77' ο Ανδρέας Σάμαρης υπέπεσε σε πέναλτι σε ανατροπή στον Ράσφορντ (μάλλον υπερβολική) και ο Μπλιντ που ευστόχησε από την άσπρη βούλα, κλείδωσε το τρίποντο και προφανώς και την κορυφή.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ζοσέ Μουρίνιο): Ντε Χέα, Μπαϊγί, Σμόλινγκ, Μπλιντ, Νταρμιάν, Μάτιτς, ΜακΝτόμινι, Λίνγκαρντ (46' Μχιταριάν), Μαρσιάλ (75' Ράσφορντ), Μάτα (68' Ερέρα), Λουκάκου

Μπενφίκα (Ρουί Βιτόρια): Σβίλαρ, Γκριμάλντο (64' Ελισέου), Ντάγκλας, Σάμαρης, Φέισα, Πίτσι (78' Ζόνας), Ζαρντέλ, Σάλβιο, Γκονσάλβες, Ντίας, Χιμένες (74' Σεφέροβιτς).

1ος όμιλος
Βαθμολογία

1. Μαν. Γιουνάιτεντ 12 (10-1)
2. Βασιλεία 6 (8-5)
3. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 6 (5-8)
4. Μπενφίκα 0 1-10

Επόμενη αγωνιστική (22 Νοεμβρίου)
ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Μπενφίκα
Βασιλεία – Μαν. Γιουνάιτεντ

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα