Η ενημέρωση του Συνδέσμου Μπαρτσελόνα Αθήνας για το ματς με Ολυμπιακό

Gazzetta team
Η ενημέρωση του Συνδέσμου Μπαρτσελόνα Αθήνας για το ματς με Ολυμπιακό

bet365

Η Penya Barcelonista d‘ Atenes με ανακοίνωσή της ενημέρωση τα μέλη της εν όψει του αγώνα Ολυμπιακός – FC Barcelona, στις 31/10, στο «Γ. Καραϊσκάκης». Αναλυτικά το τι αναφέρεται.
Η σχετική ενημέρωση:
Το εισιτήριο που θα έχει ο καθένας μας στα χέρια του είναι αυστηρά προσωπικό και δεν μπορεί να μεταβιβαστεί ή να πωληθεί. Κατόπιν απαίτησης της Ελληνικής Αστυνομίας, τα μέλη της Penya είναι ήδη ενήμερα, προκειμένου να συγκεντρωθούν σε κεντρικό σημείο της Αθήνας, ώστε να μεταβούμε στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Υπενθυμίζουμε ότι:
Δεν επιτρέπεται κανένα διακριτικό οποιασδήποτε ελληνικής ή άλλης ομάδας (κασκόλ, φανέλες, σημαίες κλπ.), παρά μόνο εκείνα της Barça και της Penya.
Δεν επιτρέπονται πανό, μπλούζες και κάθε είδους διακριτικά με υβριστικό / εθνικιστικό και γενικότερα περιεχόμενο που μπορεί να προκαλέσει ένταση.
Θα πραγματοποιηθεί έλεγχος στα πούλμαν αλλά και πριν την είσοδο μας στο γήπεδο. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης με τα παραπάνω, η είσοδος δε θα επιτραπεί και το λόγο θα έχει η αστυνομία.
Δεν επιτρέπονται προκλήσεις προς τους φίλους του Ολυμπιακού. Ακόμα και αν προκληθεί κάποιος, δεν δίνει συνέχεια.
Σεβόμαστε τους αντιπάλους μας, όπως και κάθε ελληνική ομάδα, χωρίς υβριστικά συνθήματα και συμπεριφορές που δεν αρμόζουν στην ιδέα της Barça, ακόμα και αν εκείνοι δε σεβαστούν εμάς.
Το ΔΣ της Penya καθώς και συγκεκριμένα μέλη της, σε συνεννόηση με την ΕΛ. ΑΣ. θα έχουν την επίβλεψη της κατάστασης. Είναι επιθυμία μας να ευχαριστηθούμε όλοι το παιχνίδι. Ωστόσο, δεν θα υπάρξει ανοχή σε όποιον δεν σεβαστεί τα παραπάνω, αφού θα οδηγηθεί εκτός γηπέδου και είναι πραγματικά κρίμα να χάσει το ματς που περιμέναμε τόσα χρόνια.
Τo ΔΣ της Penya Barcelonista d’ Atenes
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα