Απών από το βρετανικό Κοινοβούλιο λόγω του... Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός!

Κώστας Ζάλιαρης
Απών από το βρετανικό Κοινοβούλιο λόγω του... Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός!

bet365

Ο Ντάγκλας Ρος, μέλος του βρετανικού Κοινοβουλίου με τους Συντηρητικούς, θα απουσιάσει από τη σημαντική συζήτηση και την ψηφοφορία για την κοινωνική πρόνοια, αφού θα εκτελεί χρέη βοηθού διαιτητή στο «Καμπ Νόου»!

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Περισσότεροι από 25 βουλευτές των Συντηρητικών εμφανίζονται έτοιμοι να εναντιωθούν στην Κυβέρνηση λόγω στοιχείων που φέρονται να αποδεικνύουν καθυστερήσεις σε ό,τι αφορά τα χρήματα του κρατικού μηχανισμού και αυτά που προβλέπονται για την πολιτική η οποία ακολουθείται στο ζήτημα της κοινωνικής πρόνοιας.

Ο Ντάγκας Ρος, πάντως, αναμένεται ν' απουσιάσει από τη συζήτηση και την ψηφοφορία που είχε προγραμματιστεί γι' απόψε το βράδυ, αφού βρίσκεται στη Βαρκελώνη προκειμένου να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα των διαιτητών, ως ένας εκ των βοηθών ρέφερι...

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

CHAMPIONS LEAGUE NEWS FEED