Χάαλαντ: «Πάντα ονειρευόμουν να παίξω σε τελικό Champions League, απολαυστική η φετινή σεζόν»

Χάαλαντ: «Πάντα ονειρευόμουν να παίξω σε τελικό Champions League, απολαυστική η φετινή σεζόν»

Haaland

bet365

Ενθουσιασμένος με την προοπτική της κατάκτησης του Champions League εμφανίστηκε ο Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος υπογράμμισε σε δηλώσεις του το πόσο έχει απολαύσει την πρώτη του σεζόν στη Μάντσεστερ Σίτ.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ των 52 φετινών γκολ έχει βαλθεί να τα... σπάσει όλα στην πρώτη του σεζόν στην Αγγλία και τη Μάντσεστερ Σίτι, μια σεζόν την οποία μπορεί να ολοκληρώσει, πετυχαίνοντας ένα μοναδικό τρεμπλ, αφού ήδη οι Πολίτες έχουν κατακτήσει πρωτάθλημα και Κύπελλο και πλέον μετρούν αντίστροφα για τον τελικό του Champions League κόντρα στην Ίντερ (10/06).

Σε αυτό το μεγάλο ματς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Νορβηγός στράικερ, υπογραμμίζοντας πως ήταν ανέκαθεν όνειρό του να αγωνιστεί σε τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και εγκωμιάζοντας τη σεζόν της Μάντσεστερ Σίτι.

«Πάντα ονειρευόμουν να παίξω σε τελικό Champions League και θα είναι τιμή για μένα να το κάνω. Υπάρχει όμως και μια δουλειά που πρέπει να τελειώσει. Είχαμε μία εκπληκτική σεζόν αλλά θα πρέπει να την τελειώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ξέρουμε ότι θα δώσουμε όλοι τα πάντα για να επικρατήσουμε σε αυτόν τον τελικό. Θα πρέπει να πιάσουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση απέναντι στην Ίντερ», ανέφερε αρχικά ο 22χρονος.

«Ήμουν ενθουσιασμένος με την πρόκληση της Σίτι. Ήξερα πως πήγαινα σε μία ομάδα που θα είχα πολλές ευκαιρίες να σκοράρω και να φανώ. Ευτυχώς, τα έχω καταφέρει. Ήταν μια απολαυστική σεζόν.

Ο στόχος μου είναι να βοηθάω την ομάδα να σηκώνει τρόπαια στο τέλος της σεζόν, σκοράροντας. Ξέρω ότι αν πετύχω γκολ και στηρίξω την ομάδα, θα τη βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της στο τέλος της χρονιάς. Με το που πετυχαίνω ένα γκολ, το μόνο που σκέφτομαι είναι πώς θα πετύχω το επόμενο», δήλωσε στη συνέχεια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα