Παναθηναϊκός: Κλείδωσαν οι πιθανοί αντίπαλοι στον γ’ προκριματικό του Champions League, όλα ανοιχτά για τον β' γύρο!

Παναθηναϊκός: Κλείδωσαν οι πιθανοί αντίπαλοι στον γ’ προκριματικό του Champions League, όλα ανοιχτά για τον β' γύρο!

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν γκολ στο Βόλο

bet365

Με την κατάληψη της δεύτερης θέσης στην Ολλανδία από την Αϊντχόφεν, κλείδωσε η τετράδα των πιθανών αντιπάλων του Παναθηναϊκού στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Το παζλ των πιθανών αντιπάλων του Παναθηναϊκού σε περίπτωση που καταφέρει να προκριθεί στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League συμπληρώθηκε μετά και την ολοκλήρωση της σημερινής αγωνιστικής στο ολλανδικό πρωτάθλημα.

Όπως έχει σημειωθεί εδώ και αρκετές ημέρες είναι σαφές πως οι πράσινοι θα βρουν απέναντί τους στον δεύτερο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης την ομάδα που θα τερματίσει στη δεύτερη θέση είτε του πρωταθλήματος Βελγίου είτε εκείνου της Ουκρανίας. Τούτη την ώρα, σε ό,τι αφορά στον εκπρόσωπο της Ουκρανίας η θέση παίζεται ανάμεσα σε Ντνίπρο και Ζόρια Λουχάνσκ. Σε ό,τι αφορά εκείνον του Βελγίου, με μία μόλις αγωνιστική να παραμένει για το φινάλε, το πρωτάθλημα θα καταλήξει είτε στα χέρια της Άντβερπ είτε σε εκείνα της Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ (ισόβαθμες στην πρώτη θέση), ενώ υποψήφια μείναι και η Γκενκ που νίκησε 3-2 την Κλαμπ Μπριζ και μείωσε στον έναν βαθμό την απόσταση από την κορυφή. Η ομάδα που τερματίσει δεύτερη θα βρεθεί στις υποψήφιες αντιπάλους του Παναθηναϊκού.

Εφόσον το τριφύλλι καταφέρει να φτάσει ως τον τρίτο προκριματικό του Champions League, μαζί με άλλες επτά ομάδες θα διεκδικήσει την είσοδό του στα play off. Η μία από αυτές θα προκύψει, όπως και ο Παναθηναϊκός, από τον δεύτερο προκριματικό. Από τις υπόλοιπες έξι, ήδη πέντε έχουν κλειδώσει την παρουσία τους στην κλήρωση. Αυτές είναι οι Ρέιντζερς, η Μπράγκα, η Αϊντχόφεν, η Μαρσέιγ και η Στουρμ Γκρατς. Απομένει μονάχα να ξεκαθαρίσει το τοπίο ως προς την ομάδα που θα τερματίσει δεύτερη στο πρωτάθλημα Σερβίας.

Άμεσο ενδιαφέρον για τον Παναθηναϊκό έχουν οι τέσσερις ομάδες από τις οποίες θα προκύψει ο αντίπαλός του. Οι τέσσερις, δηλαδή, σύλλογοι που στην κλήρωση του τρίτου προκριματικού γύρου θα βρεθούν στο ποτ των ισχυρών. Συγκεκριμένα, αυτές είναι οι Ρέιντζερς, η Μπράγκα, η Αϊντχόφεν και η Μαρσέιγ.

Σημειώνεται πως εφόσον το τριφύλλι καταφέρει να προκριθεί στον τρίτο προκριματικό γύρο, θα έχει εξασφαλίσει την παρουσία του στους ομίλους του Europa League, ενώ παράλληλα θα χρειάζεται να ανέβει δύο σκαλοπάτια για να φτάσει ως τους ομίλους του Champions League.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα