Αντσελότι: «Η Σίτι έχει την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη»

Αντσελότι: «Η Σίτι έχει την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη»

bet365

Ο Κάρλο Αντσελότι στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της ρεβάνς της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μάντσεστερ Σίτι στο «Έτιχαντ» στάθηκε στο κίνητρο των ποδοσφαιριστών του από τη στιγμή που παίζουν με την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης.

Για δεύτερη διαδοχική χρονιά η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκονται αντιμέτωπες στην ημιτελική φάση του Champions League. Πέρυσι η Βασίλισσα τσέκαρε το εισιτήριο της για τον τελικό του Παρισιού με ανατροπή στην παράταση και φέτος οι Μερένγκες μετά την ισοπαλία στην έδρα τους (1-1) καλούνται να νικήσουν τους πρωταθλητές Αγγλίας στο «Έτιχαντ» για να περάσουν στο μεγάλο «ραντεβού» της Πόλης.

Ο προπονητής της Βασίλισσας, Κάρλο Αντσελότι, στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της ρεβάνς με τους Πολίτες αναφέρθηκε στο κίνητρο των ποδοσφαιριστών του από τη στιγμή που παίζουν με την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης και τόνισε πως είναι... φυσιολογικό για τη Ρεάλ να βρίσκεται στους «4» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ, παρόλο που κάτι τέτοιο είναι σχεδόν φυσιολογικό για έναν σύλλογο όπως η Ρεάλ, έχοντας φτάσει σε 11 ημιτελικούς στα 13 τελευταία χρόνια. Δεν είναι εύκολο και θα πρέπει να το απολαύσουμε. Είμαστε κοντά στο να κάνουμε κάτι σημαντικό όπως πέρυσι και έχουμε μεγάλα κίνητρα. Η ρεβάνς θα είναι διαφορετική σε σύγκριση με το πρώτο παιχνίδι και θέλουμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Η Σίτι έχει την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή και θα είναι συναρπαστικό το ματς», ανέφερε μεταξύ άλλων ο πολύπειρος Ιταλός τεχνικός.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα