Ρεάλ Μαδρίτης: Μετά τον Μπέλινγκχαμ θα... ψαχτεί και για τη βόμβα με Μπαπέ

bellingham_mbappe

bet365

Για το... κόλπο γκρόσο ετοιμάζεται η Ρεάλ Μαδρίτης που, σύμφωνα με την Telegraph, θα προσπαθήσει, μετά τον Τζουντ Μπέλινγκχαμ, να προσγειώσει στο «Μπερναμπέου» και τον Κιλιάν Μπαπέ, σε μια μεταγραφή που θα σπάσει κάθε οικονομικό ρεκόρ.

Έτοιμη να χτίσει μια νέα δυναστεία δείχνει η Ρεάλ Μαδρίτης! Οι Μπλάνκος έχουν ήδη ξεκινήσει να σχεδιάζουν το μέλλον τους, ενώ, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, σύντομα θα ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του Τζουντ Μπέλινγκχαμ, μιας και βρίσκονται μια ανάσα μακριά από τον Άγγλο μέσο.

Ωστόσο, ίσως αυτή να μην είναι η μοναδική βόμβα την οποία θα πυροδοτήσουν. Και τούτο επειδή, σύμφωνα με την Telegraph, θα επιχειρήσουν να ντύσουν στα λευκά και τον Κιλιάν Μπαπέ!

Το αγγλικό Μέσο μεταδίδει πως οι Μερένγκες ονειρεύονται να κάνουν τους δύο ποδοσφαιριστές συμπαίκτες, κύρια μέλη των νέων Γκαλάκτικος, τη στιγμή που, με βάση το ίδιο ρεπορτάζ, θα ήταν διατεθειμένοι να σπάσουν το παγκόσμιο ρεκόρ μεταγραφής προκειμένου να φέρουν τον Γάλλο στη Μαδρίτη. Αυτό την προκειμένη στιγμή το κατέχει η Παρί Σεν Ζερμέν (220 εκατομμύρια) για τη... μετακόμιση του Νεϊμάρ από τη Βαρκελώνη στο Παρίσι.

Η συγκεκριμένη επιχείρηση βέβαια δεν θα είναι τόσο απλή, αφού οι πρωταθλητές Γαλλίας βλέπουν στον 24χρονο τον ηγέτη του παρόντος και του μέλλοντός τους. Ήδη έχουν «δέσει» τον 24χρονο ως το 2025, αν και είναι πιθανό πως ο τελευταίος χρόνος προκύπτει μέσα από οψιόν μονοετούς ανανέωσης και νέα συμφωνία των δύο πλευρών.

Αυτό και την περίπλοκη κατάσταση στις τάξεις της Παρί θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί η Ρεάλ, που θα ασκήσει πίεση σε περίπτωση που αντιληφθεί πως ο Μπαπέ είναι διαθέσιμος για αγορά, κάτι που θα γίνει ευκολότερο αν το συμβόλαιό του πράγματι λήγει το 2024. Υπενθυμίζουμε πως ο Γάλλος είχε φτάσει πολύ κοντά στη Ρεάλ πριν ανανεώσει με τους Παριζιάνους, και από ό,τι φαίνεται στο... φλερτ τους δεν έχει μπει τέλος.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα