Γκουαρδιόλα: «Αν ο Χάαλαντ έβαζε στα 22 του έξι γκολ στο Champions League η ζωή του θα ήταν βαρετή στο μέλλον»

Γκουαρδιόλα: «Αν ο Χάαλαντ έβαζε στα 22 του έξι γκολ στο Champions League η ζωή του θα ήταν βαρετή στο μέλλον»

Newsroom
pep-haaland

bet365

O Πεπ Γκουαρδιόλα στις δηλώσεις του μετά την «επτάρα» της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Λειψία αποθέωσε τον Έρλινγκ Χάαλαντ και εξήγησε το σκεπτικό του στην απόφαση του να τον κάνει αλλαγή πριν προλάβει να πετύχει έκτο γκολ.

O Έρλινγκ Χάαλαντ ήταν... ισοπεδωτικός στη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι επί της Λειψίας με 7-0, καθώς πέτυχε πέντε γκολ σε 35 λεπτά. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα τον έκανε αλλαγή στο 63' και δεν του έδωσε χρόνο για να γίνει ο πρώτος παίκτης με έξι γκολ σε ένα ματς Champions League.

Στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ο Καταλανός τεχνικός εξήγησε το σκεπτικό του, λέγοντας πως «Αν είχε πετύχει ένα τέτοιο ορόσημο στα 22 του χρόνια θα βαριόταν στο μέλλον του».

Μεταξύ άλλων ο Γκουαρδιόλα ανέφερε: «Βάλαμε πολλά γκολ και ο Έρλινγκ ήταν εκπληκτικός αλλά όλοι ήταν εξαιρετικοί. Έβαλε πέντε γκολ σε 60 λεπτά, αν ήταν 90 λεπτά στο γήπεδο δεν ξέρω τι θα έκανε. Είναι ένας εκπληκτικός τύπος με τεράστιο ταλέντο, δύναμη και νοοτροπία, είναι κατά συρροή νικητής. Εδώ πετύχαμε 4 γκολ στην Ρεάλ, 6 στην Μονακό, 4 στην Τότεναμ και όλες τις φορές που μέναμε εκτός, ήταν επειδή δεχόμασταν γκολ.

Αυτή τη στιγμή, τα παιδιά αμύνονται πραγματικά καλά. Φυσικά το να έχεις ένα όπλο όπως ο Έρλινγκ σε αυτή τη διοργάνωση είναι σημαντικό. Ο Κέβιν Ντε Μπρόινε είναι επίσης εξωπραγματικός. Ο ρυθμός στον οποίο έπαιξε απόψε, η κίνηση, είναι ο Κέβιν που ξέρουμε και είναι δεν έχουμε δει τόσο πολύ τη φετινή σεζόν. Είναι ασταμάτητος».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα