Λειψία: Αμφίβολος ο Ενκουνκού για το ματς απέναντι στη Σίτι

Νίκος Κικίδης
Λειψία: Αμφίβολος ο Ενκουνκού για το ματς απέναντι στη Σίτι

bet365

Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Κρίστοφερ Ενκουνκού απέναντι στη Σίτι, καθώς ο Γάλλος επιθετικός εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στο γόνατο.

Άσχημα παιχνίδια έπαιξε η κληρωτίδα στη Λειψία, η οποία έπεσε πάνω στη Μάντσεστερ Σίτι για τους «16» του Champions League και είδε τα τα περιθώρια για πορεία στη διοργάνωση να στενεύουν από νωρίς.

Η αποστολή των Ταύρων μάλιστα γίνεται ακόμα πιο δύσκολη μετά τις τελευταίες εξελίξεις, οι οποίες θέλουν τον μεγάλο τους αστέρα, Κρίστοφερ Ενκουνκού, να τίθεται αμφίβολος για την αναμέτρηση!

Παρά την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στη Βόλφσμπουργκ, ο Μάρκο Ρόζε αποκάλυψε πως ο Γάλλος αντιμετωπίζει ακόμα ενοχλήσεις στο γόνατο που έχουν θέσει στον αέρα την παρουσία του κόντρα στη Σίτι (22/2).

«Ο Κρίστοφερ μπορούσε να ολοκληρώσει μόνο ένα μέρος της προπόνησης σήμερα επειδή είχε κάποιες ενοχλήσεις. Σίγουρα δεν θα ξεκινήσει βασικός. Θα πρέπει να δούμε αν θα είναι μαζί μας αύριο, αλλά δεν θα πάρουμε κανένα ρίσκο. Έχουμε πολλά ματς αυτή τη σεζόν» ήταν τα λόγια του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα