Ρεκόρ με 46 εκατομμύρια συνδρομητές για το Paramount+ στις ΗΠΑ ελέω Champions League και NFL

Βασίλης Τσίγκας
Ρεκόρ με 46 εκατομμύρια συνδρομητές για το Paramount+ στις ΗΠΑ ελέω Champions League και NFL

bet365

Η συνδρομητική πλατφόρμα της Paramount Global ανακοίνωσε ρεκόρ συνδρομητών για το τρίτο τρίμηνο του 2022, ελέω του Champions League και της NFL, όμως παρ’ όλα αυτά κατέγραψε ιλιγγιώδεις απώλειες που φτάνουν το ένα δισεκατομμύρια δολάρια.

Η έναρξη της σεζόν σε NFL και Champions League βοήθησαν το Paramount+ να φτάσει τους 46 εκατομμύρια συνδρομητές παγκοσμίως, όπως ανακοίνωσε η Paramount Global για το τρίτο τρίμηνο του 2022.

Η συνδρομητική πλατφόρμα δεν βασίζεται εξ ολοκλήρου στο αθλητικό της περιεχόμενο, όμως αυτό είναι που «τραβάει» τους περισσότερους συνδρομητές, καθώς το Paramount+ έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα του Champions League στις ΗΠΑ μέχρι και το 2030, σε μια συμφωνία που «έκλεισε» τον περασμένο Αύγουστο και κόστισε 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η Paramount Global κέρδισε τα δικαιώματα από εταιρίες όπως η Amazon, το FOX και το ESPN, όμως παρά το γεγονός ότι μεταδίδει και αγώνες της NFL, όπως και την Premier League, στο πρώτο μισό του οικονομικού έτους 2022 κατέγραψε απώλειες που έφτασαν τα 901 εκατομμύρια δολάρια!

Αυτές οι απώλειες έχουν ωθήσει στη δημιουργία φημών περί συγχώνευσης με την Warner Bros Discovery ή την NBCUniversal, με σκοπό να ανταγωνιστούν την Disney και το Netflix, που αποτελεί αυτή τη στιγμή την μοναδική εταιρεία υπηρεσιών streaming που δηλώνει κέρδη.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα