Μάντσεστερ Σίτι - Σεβίλλη: Ο 17χρονος Ρίκο Λιούις με ιστορικό γκολ ισοφάρισε για τους Πολίτες! (vid)

Γιάννης Αρώνης
Μάντσεστερ Σίτι - Σεβίλλη: Ο 17χρονος Ρίκο Λιούις με ιστορικό γκολ ισοφάρισε για τους Πολίτες! (vid)

bet365

Ο Ρίκο Λιούις έγινε ο νεώτερος σκόρερ της Μάντσεστερ Σίτι στο Champions League, ισοφαρίζοντας για τους Πολίτες στο 52ο λεπτό της αναμέτρησης απέναντι στην Σεβίλλη.

Ο δεύτερος νεώτερος παίκτης που αγωνίστηκε για την Μάντσεστερ Σίτι στο Champions League έγινε και ο νεώτερος που σκοράρει για τους Πολίτες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση! Ο Ρίκο Λιούις πήρε για πρώτη φορά φανέλα βασικού για την Σίτι στο ματς απέναντι στην Σεβίλλη και στο 52' ισοφάρισε το γκολ με το οποίο είχε βάλει ο Μιρ μπροστά στο σκορ τους Ανδαλουσιανούς.

Ο Χούλιαν Άλβαρες έκλεψε μετά την λάθος πάσα του Τέλες και έβγαλε σε θέση βολής τον νεαρό δεξιό μπακ ο οποίος «κεραυνοβόλησε» τον Μπόνο στην κλειστή του γωνία.

Σε ηλικία 17 ετών και 346 ημερών ο Λιούις εκτός από τον νεώτερο σκόρερ στην ιστορία της Μάντσεστερ Σίτι στο Champions League αποτελεί και τον νεώτερο που καταφέρνει να σκοράρει στο πρώτο του ματς ως βασικός στην διοργάνωση, παίρνοντας το ρεκόρ από τον Καρίμ Μπενζεμά που το είχε πετύχει σε ηλικία 17 ετών και 352 ημερών το 2005 με την φανέλα της Λυών απέναντι στην Ρόζενμποργκ.

Απολαύστε το ιστορικό γκολ του 17χρονου Άγγλου:

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα