Ρέιντζερς - Άγιαξ 1-3: Στο Europa League με τριάρα ο Αίας, χωρίς βαθμό τελείωσαν τον όμιλο οι Σκωτσέζοι

Βασίλης Μπαλατσός
Ρέιντζερς - Άγιαξ 1-3: Στο Europa League με τριάρα ο Αίας, χωρίς βαθμό τελείωσαν τον όμιλο οι Σκωτσέζοι

bet365

Ο Άγιαξ νίκησε με 3-1 τη Ρέιντζερς στο «Άιμπροξ» και σφράγισε το εισιτήριο για τα «playoffs» των «16» του Europa League. Χωρίς βαθμό ολοκλήρωσε τον όμιλο η ομάδα του Αντόνιο Τσόλακ.

O Άγιαξ χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα νίκησε με 3-1 τη Ρέιντζερς μέσα στη Γλασκώβη και εξασφάλισε μαθηματικά την πρόκριση στα «playoffs» των «16» του Europa League. Οι Σκωτσέζοι ολοκλήρωσαν την παρουσία τους στο φετινό Champions League χωρίς βαθμό, όπως και η Βικτόρια Πλζεν και έμειναν εκτός Ευρώπης.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 4ο λεπτό, όταν μετά από ασίστ του Κούντους ο Μπέργκχαους με άτσαλο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με δόση τύχης. Στο 29' ο Βάινταλ έστρωσε στον Κούντους, ο οποίος κοντρόλαρε, πλάσαρε, η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Σάκαλα και κατέληξε στα δίχτυα του Πάσβεερ.

Η ομάδα του Αντόνιο Τσόλακ πέτυχε το δεύτερο και τελευταίο της γκολ στον 1ο όμιλο στο 87', όταν ο Άλβαρες ανέτρεψε τον Ματόντο και ο Κεντ μείωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Ο 19χρονος Φρανσίσκο Κονσεϊσάο μπήκε στο ματς στο 88', ο Τάντιτς του «πέταξε» τη μπάλα, ο νεαρός πάτησε περιοχή απέφυγε δυο αντιπάλους, πλάσαρε και διαμόρφωσε το τελικό 3-1 υπέρ των πρωταθλητών Ολλανδίας.

Ρέιντζερς: ΜακΓκρέγκορ, Ταβερνιέ, Ντέιβις (60' Καμαρά), Μπάρισιτς, Κεντ (83' Ματόντο), Σακαλά, Σαντς, Άρφιλντ (83' Λάουρι), Τίλμαν (61' Ράιτ), Κινγκ, Τσόλακ (61' Μορέλος)

Άγιαξ: Πάσφεϊρ, Τίμπερ, Μπάσεϊ, Άλβαρες, Βάινταλ (44' Ρενσχ), Τέιλορ (89' Γκρίλιτς), Σάντσες, Τάντιτς, Μπεργκχάους (55' Κλάασεν), Κουντούς, Μπέργκβαϊν (88' Κονσεϊσάο)

Αποτελέσματα τελευταίας αγωνιστικής

Ρέιντζερς - Άγιαξ 1-3
Λίβερπουλ - Νάπολι 2-0

Τελική Βαθμολογία

  1. Νάπολι 15 (20-6)
  2. Λίβερπουλ 15 (17-6)
  3. Άγιαξ 6 (11-16)
  4. Ρέιντζερς 0 (2-22)
@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα