Λίβερπουλ: Η αγκαλιά του Σαλάχ στον Έλιοτ πριν μετρήσει το γκολ του (vid)

Newsroom
Λίβερπουλ: Η αγκαλιά του Σαλάχ στον Έλιοτ πριν μετρήσει το γκολ του (vid)

bet365

Μία υπέροχη στιγμή μας χάρισαν οι Έλιοτ και Σαλάχ την ώρα που ο πρώτος περίμενε αν θα μετρήσει το τέρμα που πέτυχε κόντρα στη Ρέιντζερς.

Για πάντα θα θυμάται ο Χάρβεϊ Έλιοτ το παιχνίδι της Λίβερπουλ με τη Ρέιντζερς για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής κατάφερε να σημειώσει το πρώτο του γκολ στην κορυφαία διασυλλογική διοργανώση και παρότι απλώς μεγάλωσε το προβάδισμα της ομάδας του σε 7-1, για αυτόν είχε ιδιαίτερη σημασία.

Ωστόσο, ο ίδιος έπρεπε να περάσει από μία στιγμή... αγωνίας καθώς η φάση ελέγχθηκε από το VAR και μέχρι να παρθεί η απόφαση, ο Βρετανός μεσοεπιθετικός κοιτούσε με έντονο τρόπο τι θα πει ο διαιτητής.

Τότε ήταν που ο Μοχάμεντ Σαλάχ χάρισε μία ξεχωριστή στιγμή στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, καθώς πήρε αγκαλιά τον Έλιοτ και περίμενε μαζί του να μετρήσει το τέρμα του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα