Βικτόρια Πλζεν - Μπάγερν Μονάχου: Τέσσερα γκολ για τους Βαυαρούς σε ένα ημίχρονο με Μανέ, Μίλερ και Γκορέτσκα (vids)

Newsroom
Βικτόρια Πλζεν - Μπάγερν Μονάχου: Τέσσερα γκολ για τους Βαυαρούς σε ένα ημίχρονο με Μανέ, Μίλερ και Γκορέτσκα (vids)

bet365

H Μπάγερν Μονάχου στο πρώτο ημίχρονο με την Πλζεν στην Τσεχία προηγήθηκε με 4-0 χάρη σε γκολ των Μανέ, Μίλερ και Γκορέτσκα.

«Παρέλαση» πρόκρισης στους «16» για τη Μπάγερν Μονάχου στην Τσεχία! Οι πρωταθλητές Γερμανίας χρειάστηκαν ένα ημίχρονο για να σκοράρουν τέσσερις φορές με τους Μανέ, Μίλερ και Γκορέτσκα κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν.

Οι Βαυαροί άνοιξαν το σκορ στο 10' όταν ο Μανέ και ο Γκορέτσκα έκρυψαν τη μπάλα και ο Σενεγαλέζος την εμφάνισε στα δίχτυα για το 0-1. Η ομάδα του Νάγκελσμαν διπλασίασε το προβάδισμα της στο 14' όταν μετά από γύρισμα του Κομάν από τα δεξιά ο Μίλερ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν και τρίτο γκολ στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος «σέρβιρε» τη μπάλα στον Γκορέτσκα και ο Γερμανός χαφ πλάσαρε για το 0-3.

Οι Βαυαροί σκόραραν και τέταρτη φορά στο πρώτο ημίχρονο με την Βικτόρια Πλζέν. Στο 35' μετά από κάθετη του Σανέ ο Γκορέτσκα βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων και ευστόχησε για δεύτερη φορά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα