Μίτσελ: Οι 7 νίκες του στο Champions League με τον Ολυμπιακό (vids)

Μίτσελ: Οι 7 νίκες του στο Champions League με τον Ολυμπιακό (vids)

bet365

Ο Μίτσελ είναι έτοιμος για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό και το Gazzetta σάς θυμίζει τις επτά νίκες του Ισπανού στ' αστέρια με τους ερυθρόλευκους.

Ο Μίτσελ επιστρέφει ύστερα από επτά χρόνια στον Ολυμπιακό για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Στην πρώτη του θητεία στο Λιμάνι, σε 90 ματς σε όλες τις διοργανώσεις είχε:

  • 64 νίκες
  • 11 ισοπαλίες
  • 15 ήττες (οι 8 στην Ευρώπη)
  • 199-73 γκολ

Από τις 64 νίκες του οι 7 ήταν στο Champions League και όλες τους είναι μία προς μία ξεχωριστές. Πάμε να τις θυμηθούμε.

Άντερλεχτ-Ολυμπιακός 0-3

Άντερλεχτ-Ολυμπιακός 0-3

Ολυμπιακός-Μάλμε 4-2

Ολυμπιακός-Μάλμε 4-2

Ολυμπιακός-Γιουβέντους 1-0

Ολυμπιακός-Γιουβέντους 1-0

Ολυμπιακός-Ατλέτικο Μαδρίτης 3-2

Ολυμπιακός-Ατλέτικο Μαδρίτης 3-2

Ολυμπιακός-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0

Ολυμπιακός-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-0

Ολυμπιακός-Άντερλεχτ 3-1

Ολυμπιακός-Άντερλεχτ 3-1

Ολυμπιακός-Μπενφίκα 1-0

Ολυμπιακός-Μπενφίκα 1-0

Το βράδυ όπου ο Κώστας Μήτρογλου έκανε ό,τι ήθελε μέσα στο «Constant Vanden Stock Stadion». Με χατ τρικ... σκότωσε τους Βέλγους για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League, με το ματς του Φαλήρου να δίνει στον Ολυμπιακό την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Σεζόν 2014-2015, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την τότε πρωταθλήτρια Σουηδίας Μάλμε κι η ομάδα του Μίτσελ επικρατεί 4-2. Ο Φουστέρ είχε ανοίξει το σκορ κι ο Ντομίνγκες είχε κάνει το 2-1, με τους Μήτρογλου και Αφελάι να ανεβάζουν το δείκτη του σκορ.

Στις 22/10 του 2014, το Καραϊσκάκης υποδέχεται την πρωταθλήτρια Ιταλίας, Γιουβέντους. Ο Κασάμι είναι αυτός που με ένα καταπληκτικό σουτ στο 36' έδωσε στην ομάδα του μια σπουδαία νίκη. Και μιλάμε για μια «Γιούβε», που είχε στην 11άδα της Μοράτα, Τέβες, Πίρλο, Βιδάλ, Κιελίνι, Μπονούτσι, Μπουφόν.

Η πρωταθλήτρια Ισπανίας Ατλέτικο Μαδρίτης ηττήθηκε κι αυτή στο Καραϊσκάκης. Μαζουακού, Αφελάι και Μήτρογλου είχαν βρει δίχτυα. Ο Μάντζουκιτς είχε μειώσει σε 2-1 κι ο Γκριεζμάν διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Μία απίστευτη βραδιά. Μία τρομερή νίκη! Ο Ολυμπιακός υπέταξε με 2-0 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τους «16» του Champions League, αλλά στο «Ολντ Τράφορντ» ηττήθηκε με 3-0 και έτσι αποκλείστηκε. Ακόμα κι έτσι όμως οι Κάμπελ και Τσόρι φρόντισαν με τα γκολ τους να χαρίσουν ένα αλησμόνητο βράδυ στους φίλους της ομάδας.

Το βράδυ όπου ο Σαβιόλα το... πήρε πάνω του απέναντι στην Άντερλεχτ. Στο 33' άνοιξε το σκορ και στο 58' έβαλε την ομάδα του και πάλι σε θέση οδηγούν αφού στο 39' ο Κλιεστάν είχε κάνει το 1-1. Στις καθυστερήσεις ο Τσόρι διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Ενα γκολ ήταν αρκετό για να πάρει ο Ολυμπιακός μια μεγάλη νίκη με την Μπενφίκα στο Φάληρο. Στο 13' ο Μανωλάς διαμόρφωσε το τελικό 1-0.