Κοπεγχάγη - Σεβίλλη 0-0: Αλληλοεξόντωση σε λευκό φόντο (vid)

Newsroom
Κοπεγχάγη - Σεβίλλη 0-0: Αλληλοεξόντωση σε λευκό φόντο (vid)

bet365

Η Κοπεγχάγη του Κάρλος Ζέκα κατάφερε να κατακτήσει τον πρώτο της βαθμό στους ομίλους, αφού παρά την πίεση κράτησε στο μηδέν τη Σεβίλλη μέχρι το φινάλε (0-0).

Αμφότερες βίωσαν την ήττα στην πρεμιέρα, όμως στο μεταξύ τους παιχνίδι κατέκτησαν τον παρθενικό τους βαθμό. Εκείνη πάντως που πανηγύρισε λίγο περισσότερο ήταν η Κοπεγχάγη, η οποία με τον Ζέκα στο βασικό σχήμα άντεξε στην πίεση της Σεβίλλης και την περιόρισε σε λευκή ισοπαλία (0-0).

Οι Ισπανοί άλλωστε κυριάρχησαν σε επίπεδα κατοχής απέναντι στους Δανούς, όμως το γλυκό γκολ της λύτρωσης δεν έμελλε να εμφανιστεί ποτέ. Ο Ράιαν ήταν εκεί που έπρεπε όποτε χρειάστηκε, με αποκορύφωμα την σωτήρια επέμβαση στο τελείωμα του Γιουσέφ Ελ Νεσίρι στο 25΄, κρατώντας έτσι την Κοπεγχάγη ζωντανή.

Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους είχαν τις στιγμές τους στην κόντρα επίθεση, όμως καμία δεν τους οδήγησε στο προβάδισμα κόντρα στους Ανδαλουσιανούς που προσπαθούσαν να διατηρήσουν το παιχνίδι σε χαμηλό τέμπο.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος, με τη Σεβίλλη να πιέζει έως το τέλος αλλά να μην δημιουργεί κλασικές ευκαιρίες και συνεπώς... γκολ κόντρα στην Κοπεγχάγη που άντεξε κόντρα στους Ισπανούς και πανηγύρισε τον βαθμό.

Κοπεγχάγη (Γιες Θόρουπ): Ράιαν, Ντικς, Κοτσολάβα, Βάβρο, Κρίστανσεν, Ζέκα, Στάμενιτς, Γιένσεν, Γιοχάνεσον, Νταράμι, Κλάεσον

Σεβίλλη (Ζουλέν Λοπετέγκι): Ντμίτροβιτς, Κάρμονα, Γκούντελι, Σάλας, Τέλες, Φερνάντο, Ράκιτιτς, Ντιλέινι, Λαμέλα, Ίσκο, Ελ Νεσίρι

Αποτελέσματα

Μάντσεστερ Σίτι - Ντόρτμουντ 2-1
Κοπεγχάγη - Σεβίλλη 0-0

Βαθμολογία

1. Μάντσεστερ Σίτι 6 (6-1)
2. Ντόρτμουντ 3 (4-2)
3. Κοπεγχάγη 1 (0-3)
4. Σεβίλλη 1 (0-4)

Επόμενη αγωνιστική (5/10)

Μάντσεστερ Σίτι - Κοπεγχάγη
Σεβίλλη - Ντόρτμουντ

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα