Αντετοκούνμπο: Τηλεοπτικό δίκτυο τον δελέαζε με τον Τιερί Ανρί από το στούντιο (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Αντετοκούνμπο: Τηλεοπτικό δίκτυο τον δελέαζε με τον Τιερί Ανρί από το στούντιο (vid)

bet365

Η Κέιτ Άμπντο από το CBS Sport προσπαθούσε να καλέσει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για δυο λόγια στην εκπομπή, λέγοντας στον συνεργάτη του δικτύου που βρισκόταν στο «Μεάτσα» να του αναφέρει πως θα μιλήσει με τον Τιερί Ανρί!

Ο Γιάννης με τον Θανάση, τον Κώστα, τον Λαρεντζάκη, τον Παπαγιάννη, τον Παπανικολάου, τον Αγραβάνη και τον Καλάθη παρακολούθησαν την νίκη (2-0) της Μπάγερν Μονάχου επί της Ίντερ το βράδυ της Τετάρτης στο «Τζουσέπε Μεάτσα» και ενθουσιάστηκαν με το γήπεδο και τα συναισθήματα της βραδιάς του Champions League.

Το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο, CBS, στην αθλητική εκπομπή για τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις έχει σχολιαστές τους Τζέιμι Κάραγκερ, Κλιντ Ντέμπσεϊ και Τιερί Ανρί, με τον τελευταίο να γίνεται το... δέλεαρ που είχαν να προσφέρουν στον Greek Freak.

Ο συνεργάτης της εκπομπής που βρισκόταν στο γήπεδο ανέφερε ότι κοντά του ήταν ο Αντετοκούνμπο και η παρουσιάστρια, Κέιτ Άμπντο, του έλεγε να τον δελεάσουν με την κουβέντα που θα μπορούσε να κάνει με τη μυθική μορφή της Άρσεναλ.

@cbssportsgolazo Wait until the end. 👀🏃‍♂️ #ucl #championsleague #giannisantetokounmpo #giannis #thierryhenry ♬ original sound - CBS Sports Golazo
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα