Κοπεγχάγη - Τράμπζονσπορ: To «πηγαδάκι» Ζέκα, Μπακασέτα και Σιώπη μετά το ματς (vid)

Newsroom
Κοπεγχάγη - Τράμπζονσπορ: To «πηγαδάκι» Ζέκα, Μπακασέτα και Σιώπη μετά το ματς (vid)

bet365

Οι τρεις συμπαίκτες στην Εθνική, Τάσος Μπακασέτας, Μανώλης Σιώπης και Ζέκα έπιασαν την κουβέντα μετά τη νίκη της Κοπεγχάγης επί της Τράμπζονσπορ με 2-1 για τα playoffs του Champions League.

O Zέκα έχει δυο λόγους για να είναι χαρούμενος. Μετά από δέκα μήνες επέστρεψε στη βασική ενδεκάδα της Κοπεγχάγης και ξεχώρισε με την εικόνα του σε όλη τη διάρκεια του ματς, ενώ το σφύριγμα της λήξης τον βρήκε να πανηγυρίζει τη νίκη της ομάδας του με 2-1 κόντρα στην Τράμπζονσπορ για τα playoffs του Champions League.

Φυσικά η πρόκριση θα κριθεί στην Τραπεζούντα, καθώς ο εξίσου βασικός και αναντικατάστατος Τάσος Μπακασέτας έβαλε το γκολ που κρατάει ζωντανή την ομάδα του. Οι δυο διεθνείς με την Εθνική μέσοι έπιασαν την κουβέντα μετά το σφύριγμα της λήξης και στην παρέα τους πήγε και ο συμπαίκτης τους στη «γαλανόλευκη» Μανώλης Σιώπης, ο οποίος είχε βγει στο 58'.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα