Ρεάλ Μαδρίτης - Άιντραχτ: Οι ενδεκάδες του Super Cup Ευρώπης

Newsroom
Ρεάλ Μαδρίτης - Άιντραχτ: Οι ενδεκάδες του Super Cup Ευρώπης

bet365

Ο Κάρλο Αντσελότι εμπιστεύτηκε την ενδεκάδα που του χάρισε το Champions League τον περασμένο Μάιο, με τον Βαλβέρδε στο αρχικό σχήμα και τους Μιλιτάο - Αλάμπα δίδυμο στα στόπερ.

Γνωστές έγιναν οι ενδεκάδες του Ρεάλ Μαδρίτης - Άιντραχτ Φρανκφούρτης στα πλαίσια του Super Cup Ευρώπης. Ο Κάρλο Αντσελότι τελικά... κράτησε τον λόγο του και επέλεξε την ίδια ενδεκάδα που χρησιμοποίησε και απέναντι στη Λίβερπουλ στον τελικό του Champions League.

Όπερ σημαίνει πως οι Μιλιτάο και Αλάμπα θα βρεθούν στα στόπερ, ενώ οι Καρβαχάλ και Μεντί θα παραμείνουν ακροβολισμένοι στα φτερά.

Η τριάδα Κασεμίρο - Κρόος - Μόντριτς θα είναι υπεύθυνη για την ενορχήστρωση των επιθέσεων στον χώρο της μεσαίας γραμμής, ενώ για την επιθετική τριπλέτα επιλέχθηκαν οι Βινίσιους, Μπενζεμά και Βαλβέρδε, με τον τελευταίο να κερδίζει τη μάχη απέναντι σε Ροντρίγκο και Ασένσιο.

Την ίδια ώρα η Άιντραχτ θα παραταχθεί χωρίς εκπλήξεις στο Ελσίνκι, αλλά και δίχως τον Κόστιτς ο οποίος όπως είχε γίνει γνωστό πετάει για Τορίνο προκειμένου να ολοκληρώσει άμεσα τη μεταγραφή του στη Γιουβέντους.

Η ενδεκάδα της Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κουρτουά, Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Αλάμπα, Μεντί, Κρόος, Κασεμίρο, Μόντριτς, Βαλβέρδε, Βινίσιους, Μπενζεμά

Η ενδεκάδα της Άιντραχτ (Όλιβερ Γκλάσνερ): Τραπ, Τουρέ, Τούτα, Εντικά, Κνάουφ, Σο, Ρόντε, Λεντς, Καμάντα, Μπορέ, Λίντστρομ

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα