H Kingbet διάλεξε τρια ματς για σίγουρο ταμείο στο Champions League

Newsroom
H Kingbet διάλεξε τρια ματς για σίγουρο ταμείο στο Champions League

bet365

Σπουδαίες μάχες περιλαμβάνει το σημερινό στοιχηματικό πρόγραμμα, όπου το ελληνικό ενδιαφέρον είναι τεράστιο.

Ο Ολυμπιακός ήταν εμφανώς ανέτοιμος στον πρώτο αγώνα με τη Μακάμπι Χάιφα, αλλά κατάφερε ακόμα κι έτσι να πάρει το 1-1. Δεν άξιζε μεν κάτι περισσότερο, αλλά και το γκολ που δέχτηκε ήταν πολύ τυχερό. Σίγουρα ο σημερινός επαναληπτικός δεν θα είναι εύκολος, αλλά ο νόμος του «Καραϊσκάκης» είναι δεδομένος και ο κόσμος των «ερυθρολεύκων» αναμένεται να δώσει τεράστια ώθηση στην ομάδα.

Συν τοις άλλοις η μία εβδομάδα παραπάνω προετοιμασίας θα διορθώσει ακόμα περισσότερο τη φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών. Ο άσος έχει το σχετικό προβάδισμα στο Ολυμπιακός-Μακάμπι Χάιφα και το 1.75 είναι αποδεκτό. Μην ξεχνάμε και το… καλοκαιρινό αήττητο του Ολυμπιακού, ο οποίος δεν χάνει τους θερινούς μήνες εδώ και 25 αγώνες σε προκριματικά.

Στο Κόνφερενς Λιγκ ο Αρης συγκρούεται με την Γκόμελ. Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα μετά το 5-1 υπέρ της ελληνικής ομάδας στον πρώτο αγώνα. Ξεκάθαρη η ανωτερότητά της και τεράστιος ο ενθουσιασμός από την επιστροφή στην Ευρώπη. Η Γκόμελ από την άλλη βρίσκεται στην όγδοη θέση του πρωταθλήματος Λευκορωσίας μετά από 15 αγωνιστικές.

Επιβάλλεται να βγει στο ξέφωτο από νωρίς θέλοντας να εξαντλήσει τις ελάχιστες ελπίδες ανατροπής που έχει. Αυτό θα μετατρέψει εκ νέου σε ροντέο την αναμέτρηση, που μην ξεχνάμε πως θα διεξαχθεί και πάλι στο «Βικελίδης». Ο Μπούργος δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τους ανέτοιμους Ζερβίνιο και Γκαρθία, αλλά μικρό το κακό. Θα υπάρξουν ματς στο μέλλον που θα τους έχει πολύ μεγαλύτερη ανάγκη. Το τυπικό διπλό στο 1.30 δεν έχει καμία απολύτως αξία στο Γκόμελ-Άρης. Αντιθέτως το over στο 1.82 προκαλεί.

Η Κλάκσβικ υποδέχεται τη Σουτγιέσκα και δείχνει να έχει το προβάδισμα. Στον πρώτο αγώνα κατάφερε να φύγει με το 0-0, σε ένα αρκετά ισορροπημένο παιχνίδι που σπατάλησε 2-3 πολύ καλές ευκαιρίες. Μεγάλο πλεονέκτημά της ότι ήδη έχει δώσει 15 αγώνες στο πρωτάθλημα των Νήσων Φερόε και οδηγεί την κούρσα εύκολα έχοντας 6 βαθμούς διαφορά από τους διώκτες της. Παράλληλα μην ξεχνάμε πως προέρχεται από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και τον δύσκολο αποκλεισμό από την Μπόντο Γκλιμτ με το συνολικό 4-3.

Η Σουτγιέσκα δεν ήταν καλή στα περισσότερα φιλικά, αλλά ούτε και στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου αποκλείστηκε με δύο ήττες από τη Λουντογκόρετς χωρίς να σκοράρει. Γκέλαρε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος Μαυροβουνίου μένοντας στο 1-1 με τη Γέντινστβο. Ετσι συμπλήρωσε μαζί με την περσινή σεζόν εννέα επίσημα ματς χωρίς νίκη. Ο άσος στο Κλάκσβικ-Σουτιέσκα έχει το προβάδισμα λόγω έδρας και μομέντουμ. Διόλου άσχημο το 1.65

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα